Pretty in Pink tijdens de Toppers 2018

Door:Martijn
Pretty in Pink tijdens de Toppers 2018

In mei 2018 vindt ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ weer plaats: de Toppers in Concert! Elk jaar pakken de heren uit met een concert waarbij écht aan alles gedacht wordt. Het thema, het decor en de allerleukste meezing hits. Eind oktober 2017 maakte de vier Toppers bekend dat het thema van de aankomende editie ‘The Circus Edition: Pretty in Pink’ zal zijn. Een goede reden om de roze outfit dus samen te stellen. Bij de Toppers is geen outfit te gek, dus je kunt flink uitpakken.

 

Wat kun je verwachten van de Toppers in Concert: Pretty in Pink?

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei vindt maar liefst de 14e ArenA-editie van de Toppers plaats met René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en kersverse Topper Jan Smit! Dit jaar maakt Jan Smit officieel voor de tweede keer deel uit van de Toppers. Alleen deze keer is hij vanaf het begin af aan bij de voorbereidingen betrokken geweest, wat het wel heel bijzonder maakt. Vorig jaar werd hij ‘een soort van ingewerkt’. Niet dat het nieuw voor hem was, want in 2011 en 2013 was hij al één van de gastartiesten tijdens de Toppers in Concert.

 

Dit jaar zijn er wel hele speciale gasten aanwezig bij de Toppers in Concert, namelijk Snap! en Right Said Fred. Snap! kun je kennen van de bekende hits ‘Rhythm is A Dancer’ en ‘The Power’. Tijdens Right Said Fred kun je meezingen met ‘I’m Too Sexy’ en ‘Don’t Talk Just Kiss’. Dat belooft dus een mooi feest te worden!

 

Toppers in Concert is niet compleet zonder ‘over de top’ outfit!

De concerten van de Toppers staan bekend om de grootse thema’s en daar horen geweldige outfits bij. Met het thema The Circus Edition: Pretty in Pink kun je voor ‘over de top’ pink circus kiezen, maar voel je tot niets verplicht. Je kunt het helemaal zelf invullen. Hoe kun jij je in dit thema verkleden? Wat dacht je van verkleed gaan als clown, circus directeur, dompteur, dierentemmer en jongleur! Allemaal uiteraard met roze accessoires. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat het hele publiek bestaat uit in roze uitgedoste feestvierders, dus geef hier gerust je eigen invulling aan.

 

Inspiratie voor roze Toppers kleding

Vind je het maar lastig om een te gekke roze outfit te vinden? Dan helpen we je graag! In ons assortiment hebben we namelijk de leukste roze Toppers kleding die jij dit jaar kunt dragen. Wat dacht je van een echte roze glitter disco outfit? Dit disco pak is zowel voor mannen als vrouwen erg leuk, maar als man kun je altijd nog een roze glitter gilet aantrekken. Maak de outfit compleet met een aantal leuke Toppers accessoires. Bij zo’n disco outfit staat bijvoorbeeld een roze afro pruik erg leuk! Gelukkig hebben wij in ons assortiment genoeg leuke roze Toppers kleding. Wil je opvallen tijdens het concert? Trek dan als groep allemaal hetzelfde aan en kies voor een originele outfit!

 

Hoe kun je je nog voorbereiden op de Toppers in Concert?

Heb je je roze Toppers outfit gevonden, dan kun je beginnen met het voorbereiden op het grote feest. Allereerst kun je natuurlijk de hits van Snap! en Right Said Fred op repeat zetten en uit je hoofd leren. Verder kun je de allerbekendste meezingers van Nederlandse bodem verwachten en hits van de Toppers zelf worden uiteraard ook gezongen. Op Spotify en YouTube kun je allerlei afspeellijsten vinden met daarin Toppers muziek. Als je alleen al op ‘Toppers’ zoekt, vind je ontzettend veel muziek in die stijl. Die nummers kun je mooi aanzetten als jullie in de auto zitten en onderweg naar het grote meezingfeest zijn.

 

Veel plezier en geniet van het grote feest met vrienden, familie of collega’s!

 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij gebruiken cookies Sluiten Meer info »
Chat