Over ons

Bema Shopping B.V., Winkelveldstraat 20, 5916NX Venlo, 077-8200208, info(at)e-carnavalskleding.nl, KVK-nummer: 54169143, BTW-nummer: NL851206372B01


Welkom op de meest feestelijke site van de BENELUX

E-Carnavalskleding.nl is een handelsonderneming van Bema Shopping B.V. e-Carnavalskleding.nl is gespecialiseerd in de verkoop van een groot assortiment aan feest- en carnavalskleding en bijbehorende attributen. E-Carnavalskleding.nl is marktleider in haar segment in on-line verkoop. Als grootste aanbieder voert e-carnavalskleding een brede collectie feestkostuums en bijpassende accessoires. E-carnavalskleding zoekt voortdurend naar de nieuwste producten in de markt. Door het grote aantal klanten in onze thuismarkten; Nederland, België, Duitsland en EU zijn wij in staat om onze producten tegen zeer concurrerende tarieven in te kopen. Dat voordeel geven wij uiteraard door aan onze klanten.

E-Carnavalskleding.nl biedt een hoge kwaliteit van dienstverlening. Nagenoeg alle producten worden geleverd uit eigen voorraad vanuit ons distributiecentrum in Venlo. Verzending zal op werkdagen plaatsvinden binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling. Buiten het carnavalseizoen en daar waar het (zeer) exclusieve producten of grote aantallen betreft kan het voorkomen dat de levering iets langer duurt. U als klant krijgt in dat geval altijd per e-mail bericht van ons.
Retourzendingen of klachten worden door middel van ons online ticketsysteem,

(dat u aantreft in het klantenmenu nadat u met uw wachtwoord heeft ingelogd), snel en met zorg door ons afgehandeld. Bij correcte terugzending (zie algemene voorwaarden) geldt bij ons zondermeer dat u uw geld teruggestort krijgt.

Mensen die feest- of carnavalskleding zoeken bereiden zich voor op een feest. Het winkelen op deze site is al een feest op zichzelf. U zult verrast zijn door het grote aanbod en de diversiteit van de vermommingen die u kunt ondergaan met de carnavalskleding van e-Carnavalskleding.nl. Heeft u naar aanleiding van uw zoektocht vragen, aarzel dan niet om ons even te bellen: 077-8200208

Wij danken u "feestelijk" voor uw bezoek aan onze site.
Uw feest is begonnen.!

Het e-Carnavalskleding.nl  team

Feestwinkel Bema Shopping
                                                                                 Bedrijfspand Winkelveldstraat 20 te Venlo


Andere Bema Shopping websites:
Feestkleding (NL)
Halloweenkleding (NL)
Toppers in concert kleding (NL)
Baby feestkleding (NL)
Voordelige carnavalskleding.nl

Bema Shopping B.V. Bezoekadres (alleen op afspraak)
Postbus 8074 Winkelveldstraat 20
5901 AB Venlo 5916 NX Venlo
Tel: +31 (0)77 820 02 08                    Tel: +31 (0)77 820 02 08  
info(at)e-carnavalskleding.nl info(at)e-carnavalskleding.nl


KvK-nummer: 54169143
BTW-nummer: NL851206372B01Copyright: Zonder schriftelijke toestemming van e-carnavalskleding.nl van rechtswege vertegenwoordigd door Bema Shopping B.V. is het verboden om teksten, foto's en/of plaatjes van deze site te kopiëren voor commercieel gebruik.                                                                                              

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.