Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • 👫 Bestel tot wel 25% korting met je vrienden
  • 🎁 Direct gratis afhalen in Venlo
  • 📫 Voor 23:59 uur besteld = Morgen in huis NL & BE*
  • 🎭 Grootste online assortiment verkleed & feestartikelen van NL

BEMA Shopping bv. introduceert nieuwe site

  • , door Maurice Stelder
  • 1 min lezen
BEMA Shopping bv. introduceert nieuwe site

BEMA Shopping BV is de moedermaatschappij van on-line webstores gespecialiseerd in carnavalskleding, feestkostuums en feest- en party-accessoires. BEMA is voortdurend op zoek naar verbetering van haar dienstverlening en het aanbieden van vernieuwende ideeën voor een geslaagd feest.

BEMA Shopping bv. Lanceert de nieuwe feestsite

BEMA Shopping is een grote speler op het internet als het gaat om Feestartikelen en carnavalskleding. Voortdurend op zoek naar het verbeteren van onze feestaanbiedingen, is sinds begin juli de nieuwe site met voordelige carnavalskleding in de lucht. De produkten op deze site worden tegen zeer scherpe tarieven aangeboden aan onze klanten. De navigatie door de site is sterk verbeterd omdat we goed naar onze klanten hebben geluisterd. Een van de vervelendste dingen die klanten ondervinden bij het zoeken van produkten op het internet, is het niet snel en adequaat kunnen vinden wat men zoekt. De nieuwe site www.voordelige-carnavalskleding.nl is zo ingericht dat het bijna niet meer mogelijk is om een gewenst produkt niet te kunnen vinden. Iedereen kan zoeken op zoekwoord, kleur, maat, geslacht en jong en oud.

Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met de nieuwste loot aan onze toch al indrukwekkend aanbod aan feestkleding en carnavalsartikelen op het web.

Maurice

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.