Zo werkt retourneren bij ons

Stap voor stap

list1.   Meld je artikel retour

Toch niet helemaal tevreden met je artikel, meld 'm dan als retour aan en volg de verzendinstructies.

Meld je retour aan

store2.   Lever je pakketje in

Via een pakketpunt: Print het retourlabel, plak die op de doos en breng je pakket naar het dichtstbijzijnde pakketpunt. Geen printer? Laat dan de barcode vanaf je telefoon scannen. Bewaar je verzendbewijs, zodat we je artikel
kunnen traceren als er iets misgaat.

Via een pakketkluis: Kies bij het aanmelden van je retour voor de retourmethode 'pakketkluis'. Je ontvangt daarna een e-mail met instructies voor het reserveren van de pakketkluis waar je je pakket in kunt leveren.

box3.   Volg je retour

Je kunt je retourzending altijd volgen via de track en trace. Je krijgt ook een mailtje als de retour is verwerkt.

payment4.   Wij betalen je terug binnen 5 werkdagen

Binnen uiterlijk 5 werkdagen na het retour sturen staat je geld weer op de rekening waarmee je betaald hebt of wordt de factuur bij Klarna aangepast.

Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Uw retour dient te voldoen aan onderstaande voorwaarden

De producten die u wenst te retourneren dienen compleet en netjes in onbeschadigde verpakking te zitten. Dit betekent inclusief informatiekaart en/of label (kaart met productinformatie zoals afbeelding, en streepjescode). Passen is geen enkel probleem, indien er schade of vlekken zijn aangebracht aan een of enkele product(en) wordt het desbetreffende item afgekeurd. Het passen en bekijken van producten is gelijk zoals u het in een fysieke winkel ook uitvoert. Zakelijke klanten zijn uitgesloten van recht op retour, mits anders is afgesproken bij aankoop.

Stuur je een deel van de bestelling retour én het oorspronkelijke aankoopbedrag komt onder €75, dan betaal je alsnog de verzendkosten die je oorspronkelijk zou betalen. Uiteraard wordt dit verrekend op de factuur en in mindering gebracht op het terug te boeken bedrag. 

Uitgesloten van retour indien verzegeling verbroken:
Panty's, leggings, kousen, kragen, pruiken, snorren ,handschoenen, hoofdbedekkingen, maskers, lenzen, schmink, baby-sets, second skin kleding, baarden en andere soorten beharing mogen vanwege hygiënische redenen niet worden geruild of geretourneerd indien deze uit de verpakking zijn gehaald. Alle producten worden in een verzegelde verpakking verzonden. Indien deze verzegeling verbroken is, kan het product niet geruild of geretourneerd worden. Tot slot dient het artikel geen sporen van parfum, rook, wasmiddel of zweet te bevatten. Tijdens het passen is het daarom aan te raden hier rekening mee te houden, pas daarom de producten niet in ruimte waar gerookt wordt en zorg dat er geen parfum in aanraking met het kostuum kan komen.

Conform EU-richtijn voor kopen op afstand is geen ruiling mogelijk voor:
- Tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper
- Duidelijk persoonlijk van aard zijn
- Door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
- Snel kunnen bederven of verouderen

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons Bema Shopping B.V. (Winkelveldstraat 20, 5916NX Venlo, 077-8200208, info(at)e-carnavalskleding.nl) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd, in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons of aan Bema Shopping B.V. terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Stuur je een deel van de bestelling retour én het oorspronkelijke aankoopbedrag komt onder €75, dan betaal je alsnog de verzendkosten die je oorspronkelijk zou betalen. Uiteraard wordt dit verrekend op de factuur en in mindering gebracht op het terug te boeken bedrag.

Na ontvangst zult u het orderbedrag binnen 30 dagen na ontbinding van de aankoop op uw rekening ontvangen. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Stuurt u producten terug op kosten van e-Carnavalskleding.nl, dan zal er €7,95 (binnen NL) & €9,95 (vanuit BE naar NL) voor verzendkosten + eventuele betaalkosten worden ingehouden op het orderbedrag. Let op, dit geldt voor alle pakketten die niet of onder-gefrankeerd zijn.
Voor het modelformulier voor herroeping volgens de EU richtlijnen kunt u hier klikken.


Retouradres:
Bema Shopping BV
T.a.v. e-Carnavalskleding.nl
Winkelveldstraat 20
5916 NX Venlo

Stuur ons een berichtje!

Vragen? Neem direct contact met ons op

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.