Leuke topperskleding voor pretty in pink

Top categorieën Alles tonen
Filter
Japans Kimono pakje Akiko
Sale

Japans Kimono pakje Akiko

€27,50 €22,90
Clownsjurk Aafke
Sale

Clownsjurk Aafke

€38,75 €33,30
Flower power pakje Bo
Sale

Flower power pakje Bo

€36,47 €33,15
Zonneklep roze
Sale

Zonneklep roze

€3,30 €3,00
Hippie pakje Honey
Sale

Hippie pakje Honey

€38,45 €34,95

Pretty in pink is het thema voor de Toppers

Bekijk hier het uitgebreide assortiment toppers in concert kleding voor tijdens de toppers 2018 in de Amsterdam Arena. Van topperskleding tot de leukste toppers feestaccessoires in het thema pretty in pink. Ga origineel verkleed en steel de show van Gerard Joling en consorten.
 

Dit is de Toppers 2018 kleding voor het nieuwe thema Pretty in pink

In deze online Toppers 2018 kleding winkel bieden wij elk jaar opnieuw een uitgebreide collectie feestkleding die aansluit op het actuele thema van de Toppers concerten. Zo zijn de afgelopen jaren al vele honderden toppers verkleedkleding sets uit deze feestwinkel te zien geweest op TV tijdens de Toppers concerten in de Arena. Er is Toppers kleding voor heren maar zeker ook voor dames en zelf voor kinderen die mee mogen naar de Toppers vind je hier een leuke feestkleding collectie.
 

Feestkleding voor de Toppers uniek in Nederland

Wij kunnen geen land bedenken waarin 4 populaire zangers het voor elkaar krijgen om avond aan avond een mega groot stadion te vullen met origineel verklede concert bezoekers. Knap is ook dat de Toppers er iedere keer weer in slagen om een thema te vinden dat aanslaat bij een groot publiek. Ook is het mogelijk om de juiste feestkleding voor de Toppers te vinden zonder dat je veel geld uit hoeft te geven. Tribunes in de nationale kleuren rood-wit-blauw en oranje is origineel maar ook heel goed te doen voor de feestvierders. Maak je het helemaal op smaak af, dan schmink je ook je gezicht in de kleuren van het Toppers onderwerp van dat jaar.

Organiseer je eigen Toppers themafeestje

Wij zien het steeds vaker dat mensen hun eigen Toppers themafeest organiseren. Een verjaardagsfeestje, een bruiloft of een feest voor geslaagden is prima geschikt om te vieren aan de hand van een leuk thema. De gasten komen gekleed of verkleed in het gekozen thema voor de avond. Dat kan van alles zijn, zoals een Hawaii avond waarbij iedereen in Hawaiiaanse kleding komt of een feest met het thema Schateiland waarbij iedereen een piratenpak of piratenjurkje aan heeft. Voor de nostalgische mensen onder ons is een jaren 60 hippie feest een aanrader. Uiteraard zorgt het feestvarken voor de juiste CD's met Toppers muziek zodat iedereen vanaf het eerste moment in de juist Toppers concert sfeer zit. Succes verzekerd, dat garanderen wij u bij aankoop van toppers 2018 kleding.