Disco kleding voor de Groovy dancers!

Filter
Retro Go Go jurkje Marije
Sale

Retro Go Go jurkje Marije

€23,93 €21,75
Peace Hippie pakje
Sale

Peace Hippie pakje

€36,47 €33,15
Woodstock hippie pak
Sale

Woodstock hippie pak

€14,50 €10,40
Witte blouse met ruches
Bekijk video
Vlot Hippie jurkje Hannah
Sale

Vlot Hippie jurkje Hannah

€27,50 €22,90

Carnavalskleding uit de jaren 50, 60 en 70 de tijd van disco & Rock & Roll

Geweldige disco kleding om een lekker een avondje te swingen op de oude platen van Elvis Presley en zijn Rock & Roll vrienden. Van snoezige flowerpowerjurkjes tot machtige hardrock kostuums vind je in dit hoekje op de site, een echte jaren 50, 60 & 70 kleding corner en vergeet vooral de Charleston tijd niet. De chique dames in een prachtige charleston jurk.

Jaren 70 kostuums voor de echte rock 'n roller!

Elvis Presley is absoluut het monument als het gaat om Rock and Roll muziek. Iedereen kent de beelden uit de jaren 50 en 60 uit Memphis Tenessee waar dit fenomeen zijn swingende muziek de wereld in slingerde. Met zijn electrische gitaar en overbekende Elvis vetkuif en lange Elvis bakkebaarden kent jong en oud deze artiest. Elvis is ook bekend van zijn fameuze jaren 70 kleding. Vaak zijn dit Elvis jumpsuits met opzichtige broekriemen met veel glitters en edelstenen. De meiden bezochten de Elvis concerten in hun vrolijke Elvis Rock and Roll rokjes met felle kleuren en noppen. In Memphis kunnen fans nog volop genieten van de nalatenschappen van Elvis. Graceland is speciaal ingericht voor de ware fan die er Elvis sieraden maar zeker ook de Elvis gitaren en Rock and Roll kostuums kan zien.

Rock and Roll en Elvis voor swingende feestjes

Jaren 70 kleding is nog steeds zeer intrek voor onder andere Karaoke feestjes. Ook verjaardagsfeesten worden regelmatig georganiseerd in Elvis kleding waarbij ook de bekende Elvispruik en de nog bekendere brede en lange Elvis bakkebaarden niet ontbreken. Naast de Elvis outfits komen ook andere artiesten op dit speciale Rock and Roll feestje. AC/DC in hun AC/DC kostuums zijn zeker ook paraat. John Travolta, Elvispakken, in zijn T-bird kostuum en Olivia in haar Pinklady jasje zijn zeker ook van de partij. De opblaasbare gitaren zorgen voor de nodige hilariteit. Net zo goed als het valse gezang in de nep microfoon voor carnaval die net echt lijkt. Kortom hier vind je alle rock and roll kleding maar ook de rock and roll rokjes die je nodig hebt voor een uitbundig Elvis feestje. 

Elvis kostuums voor thema feesten

Het organiseren van themafeesten in Rock and Roll stijl zijn weer helemaal in. Leuk gekleed in jaren 50 en 60er jaren kleding swingen op de muziek van Elvispak Presley en discojurkjes. Een leuke Rock and Roll karaoke show met nep microfoon en Elvis vetkuif pruik en nep opblaas gitaar en Elvis bril zorgen voor de nodige hilariteit. Wil je het helemaal grappig maken speel dan ook nog wat fake muziek op je opblaasbare saxofoon. De meiden in hun jaren 60 rock and Roll rokjes, de typische noppen rokjes en jaren 60 kapsels en pruiken swingen zeker mee op de klanken van een prachtige verklede stand in Elvis in zijn prachtige elvis pak. Te gekke jaren disco kleding om onder andere de ware Elvis na te bootsen.

Swingende discopakjes voor kinderen

Kinderen zijn gek op muziek. Al op heel jonge leeftijd swingen kinderen, peuters, kleuters, ja zelfs baby's mee op een gezellig deuntje. Niet voor niets zijn kinderen ook gek op leuke discopakjes met glitters voor kinderen. Op deze site vind je heel veel discopakjes voor kinderen. Leuk voor disco verjaardagspartijtjesen leuk als feestkleding voor kinderen die van muziek houden.

Welkom in de kinder discotheek vol met leuke disco feestkleding

Discopakjes voor kinderen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn peuter discopakjes en kleuter discojurkjes voor de allerjongste kinderen. Voor de wat grotere kinderen zijn er swingende disco jumpsuits jongens en discorokjes voor de meisjes. Leuk zijn vooral de discopakjes met glitters en glamour. Houdt jouw kindje meer van Rock & Roll dan kun je ook de leuke Rock & Roll rokjes voor meisjes kiezen en voor jongens de AC/DC hardrock pakjes. Zoek er leuke opblaas gitaren en opblaas saxofoons bij en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven in hun prachtige kinder disco kostuums en disco jurkjes. Kortom voor muziek liefhebbende kinderen vind je hier een leuke disco outfit voor kids. 

Grappige discopakjes en jurkjes voor swingende kinderen

Laat de kinderen maar lekker swingen en hun fantasie botvieren in deze super gezellige discopakjes voo kinderen. Van baby discopakjes tot kleuter disco jurkje, bedenk het maar ze zijn er. Rock & Roll fans kunnen ook denken aan een Elvis kostuum voor kinderen of een Michael Jackson kostuum voor kids. Discopakjes voor kinderen met glitters zijn natuurlijk helemaal je van het. Zet er een discolamp bij en de disco glitterpakjes van jouw kinderen verkleuren mee op de tonen van de muziek. Discokleding voor kinderen is leuk voor carnaval maar zeker ook voor feestjes en zomaar als leuke disco verkleedkleding in de verkeedskist voor kinderen. 

Discofeestje voor kinderen in discopakjes is van alle tijden

Maak van een kinder verjaardagspartijtje een bijzondere gebeurtenis. Dat kan gemakkelijk door de vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen in een kek discopakje of een snoezige disco jurk. Zet swingende muziek op en kinderen vermaken zich kostelijk in hun eigen geïmproviseerde discotheek aan huis. Voor Rock & Roll kids zijn er mooie en stoere Rock & Roll pakjes voor kinderen. Deze kinder disco kleding is ook perfect voor Karaoke feestjes met opblaas muziek instrumenten voor kinderen. Als je er ook nog een leuke kinder discopruik bij zoekt dan is jouw kinder disco kleding of kinder Rock & Roll feestje helemaal af.