Superhelden kostuums

Filter
Party-kleding: Popeye
Sale

Party-kleding: Popeye

€46,85 €43,45
Super helden pak geel
Sale

Super helden pak geel

€11,06 €10,05
Gedragen door superheld
Sale

Gedragen door superheld

€99,95 €69,95
Super Mario pak
Sale

Super Mario pak

€40,10 €36,45
Gespierde kinder duivel
Bekijk video
Feestkleding: Batwomen
Sale

Feestkleding: Batwomen

€53,25 €45,80

Superhelden kostuums voor iedereen

Het dragen van een superhelden kostuums draagt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Heb je al besloten om als superheld verkleed te gaan tijdens de carnaval, het studentenfeest of welk feest dan ook? realiseer dan goed dat jij de redder bent op het feest. Mocht er iets voorvallen dan moet jij in je superhelden kostuum optreden om alles weer op rolletjes te laten verlopen. Het is soms echt niet eenvoudig, maar als superheld doe je altijd je best. Gelukkig heb je in je superhelden kostuum ook vaak speciale krachten die je kunt inzetten. Zo kun je vaak sneller je doel bereiken. En nee ik bedoel niet die bloed mooie dame aan de bar.

Welke superhelden kostuums zijn er?

Als je al besloten hebt om in een superhelden kostuum verkleed te gaan naar het feest. Dan is het natuurlijk geen gemakkelijke keuze om welke superheld je wordt. Er is zoveel keuze aan superhelden kostuums dat je even moet kijken welk pak er bij je karakter past. Je hebt tenslotte die ene belangrijke taak. Als man kun je kiezen uit onder andere Superman pakken, Batman pakken, Captain America, Star Wars helden of een groen pak genaamd het hulk pak. 
Gelukkig hoeven de dames zich ook niet te hullen in een mannen superhelden kostuum. Er zijn van bijna al deze types ook dames kostuums gemaakt. Veel pakken zijn gemaakt in een jurkje. Denk maar aan een Superman jurkje of een batwoman jurk voor dames. Zo kun je als dame ook de superheld uithangen.
Mocht je iets minder budget hebben dan zijn er ook veel andere opties. In de collectie van e-Carnavalskleding zitten ook superhelden capes met masker. Zo ben je met een kleine uitgave al een echte superheld. Wat ook leuk is, is om deze superhelden capes te gebruiken als basis en dan zelf je eigen superhelden kostuum te maken. Zo kun je met veel producten die je gewoon in huis hebt een superhelden kostuums maken.