Harry Potter kleding en kostuums

[]
Producten filteren
19 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Harry Potter kleding voor het hele gezin

Wie kent de meest bekende tovenaar van Zweinstein niet? Iedereen is wel bekend met de boeken en films van de legendarische Harry Potter serie. Bent u een dapper en heldhaftig lid van Griffoendor of misschien wel bevangen door de zwarte magie van Zwadderich? Harry Potter beleeft in de boeken en in de film de spannendste avonturen die de meeste van ons jarenlang hebben bezig gehouden. Samen met zijn beste vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel trekt Harry Potter er elke keer weer op uit om Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden te verslaan. Houdt u van hekserij en hocuspocus? Kijk dan snel in ons assortiment Harry Potter spullen en Harry Potter kleding!

Harry Potter bij e-Carnavalskleding

In dit e-Carnavalskleding assortiment vindt u verschillende Harry potter kleding voor jong en oud. De Harry Potter kleding is bij de jeugd erg in trek. Kinderen lezen erg graag de boeken van Harry Potter en zij zijn dol op de personages uit het boek. De belangrijkste hoofdrolspeler uit deze serie boeken en is Harry Potter. Daarom hebben wij ook een mooie selectie aan Harry Potter kleding voor jullie ingeslagen. Voor iedereen is er voldoende keuze om verkleed te gaan in een mooi Harry Potter kostuum of andere Harry Potter kleding.

Het is wel belangrijk dat u een echte fan bent van Harry Potter. Het dragen van Harry Potter kleding vraagt namelijk de nodige tovenaars achtige kennis. Harry Potter kan namelijk bovengemiddelde trucjes die een normaal persoon niet zo uit de mouw kan schudden. Pas als u de spreuken “Expecto Patronum”, “Expelliarmus”, “Wingardium Leviosa”, “Lumos” en de o zo duistere “Avada Kedavra” perfect kunt uitvoeren bent u het hogeschool voor hekserij kostuum waardig. Bent u een volbloed, halfbloed of toch een dreuzel?

Welke onderdelen maken mij een echte Harry Potter?

Als u al een keuze hebt gemaakt tussen deze Harry Potter kleding. Dan zit daar in veel gevallen al het nodige bij. U moet in sommige gevallen alleen nog wat speciale Harry Potter accessoires bestellen om uw Harry Potter kostuum compleet te maken. Een fan van Harry Potter of Zweinstein weet dat Harry een uniform aan heeft, een bliksemschicht litteken heeft, een ronde Harry Potter bril en natuurlijk zijn kenmerkende toverstaf.

Een tovenaarshoed of Hedwig de uil mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ook een bezem om op te vliegen is een leuke verkleed outfit. Tijd voor een potje Zwerkbal en pak die Gouden Snaai! Al enthousiast geworden over de tovenaarspakken van Harry Potter? Neem dan een kijkje en stel uw eigen Harry Potter kleding samen en begin met het oefenen van spreuken en zwerkbal.

En voordat u het avontuur als Harry Potter, Ron Wemel of Hermelien Griffel spreekt u de bekende spreuk “I solemnly swear that I am up to no good” uit. Snode plannen uitgevoerd!

Service van e-Carnavalskleding

Harry Potter spullen kopen? Harry Potter kostuums voor volwassenen en kinderen koopt u makkelijk bij e-Carnavalskleding! Kies bijvoorbeeld voor ons product

het grijze tovenaarspak van Harry Potter en maak uw outfit af met Harry Potter toverstokken. Wilt u niet verkleed als Harry Potter die de strijd tegen Lord Voldemort aangaat? Bij e-Carnavalskleding verkopen we ook veel andere mooie superhelden kostuums. De altijd populaire superman pakken doen het elk jaar goed. Of misschien wilt u wel als Olijfje van Popeye naar carnaval gaan!