Popeye kostuums voor volwassenen

[]
Producten filteren
12 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Een popeye kostuum is een van de meest verkochte tv helden kostuums uit onze collectie. Het is natuurlijk niet gek dat iedereen graag verkleed wilt gaan in een van deze krachtpatser pakken. Iemand in een popeye kostuum kun je maar beter te vriend houden. Of je kiest er natuurlijk voor om zelf een popeye kostuum te kopen. Dan ben jij degene die de sterke man uit mag hangen. Wij kunnen je aan veel accessoires helpen die je nodig hebt bij een popeye kostuum. Hieronder kun je terugvinden welke items dat zijn. Alleen voor een blikje spinazie moet je even naar de supermarkt.

Originele Popeye kostuums

Bent u op zoek naar een Popeye kostuum? Wij hebben verschillende Popeye pakken in onze collectie zitten. Het zijn allemaal licentie kostuums. Dit betekent dat de Popeye kostuums gemaakt zijn door de filmproduct zelf. Het Popeye kostuum is dus exact hetzelfde als in de welbekende films. Vergeet u niet bij uw Popeye pak een levensechte nep pijp te bestellen en als er geen matrozenpet bij zit om deze los te kopen. Zo maakt u uw Popeyepak helemaal compleet. Je hoeft alleen nog maar aan de spinazie te denken. Ben je geïnteresseerd in andere tekenfilm superhelden kostuums neem dan gerust een kijkje.

Popeye en Olijfje

Wie kent haar niet? De vriendin van Popeye en Brutus. Olijfje heeft een geweldig leven. In de tekenfilms strijden er voortdurend 2 sterke mannen om haar te bemachtigen. Olijfje maakt daar dankbaar gebruik van. Ga jij dit jaar verkleed in een Popeye kostuum? Neem jij je vriendin dan mee in een Olijfje kostuum of ga je op zoek naar een nieuw Olijfje? Verkleed in een Popeye kostuum zorgt altijd voor veel aandacht. Een Popeye kostuum is namelijk voorzien van veel spieren en een mooi ankertje op je bovenarm. Je hoeft niet meer naar de sportschool om de spieren te kweken. Met een Popeye pak aan ben je direct gespierd. De Olijfjes in de kroeg zullen maar moeilijk af kunnen blijven van je gespierde lijf. Ben je wel voorzichtig en kies je wel het juiste Olijfje uit? Of ga je iedere dag met carnaval verkleed in een Popeye kostuum en ga je iedere dag voor een ander soort Olijfje. Maak zelf maar de keuze wat je doet. Voor ons maakt het niet uit. Denk bij het bestellen er wel aan dat een voor Popeye een blik met spinazie nodig hebt en een echte pijp of een pijp die levensecht lijkt om je Popeye kostuum volledig aan te kleden.


Levertijd en service van je bestelling

Wij willen elke bestelling het liefste direct versturen. In bijna alle gevallen is dat ook geen enkel probleem alleen zijn er soms producten met een iets langere levertijd. Wij hebben dit bij de producten vermeld zodat je in een oogopslag kunt zien wat de levertijd is van de bestelling. Houd er even rekening mee dat de levertijd van alle producten afhankelijk is van het product dat de langste levertijd heeft. Wij verzenden namelijk de bestelling van je popeye kostuum pas als alles compleet is. Mocht je het eerder nodig hebben dan kun je dat altijd vragen. Wij gaan dan voor jou kijken wat de snelste optie is om je popeye kostuum te ontvangen.