Leuke prinsessenpruiken voor hem en haar

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Jij bent dus op zoek naar een prinsessenpruik? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten pruiken, genoeg keuze voor u dus!

 

Prinsessenpruik

Vroeger als mensen aan u vroegen wat u later wilde worden? Antwoordde u, als meisje misschien wel, ik wil later prinses worden! Om deze wens in vervulling te laten gaan hebben wij bij e-Carnavalskleding voor u verschillende prinsessen accessoires uitgezocht, waaronder de prinsessenpruik!

 

Verschillende soorten prinsessen

Er zijn natuurlijk verschillende soorten prinsessen. Zo zijn er natuurlijk de prinsessen van Oranje. We verkopen prinsessenpruiken waarmee u zich tot een ware prinses kunt omtoveren, zoals de Disney prinsessen! Droomt u er ook van om ooit door een knappe prins bevrijd of gered te worden? Met onze prinsessenpruiken kunt u uw slag slaan bij elk feestje.

 

De prinsessen pruiken voor dames in ons assortiment

We hebben verschillende soorten prinsessenpruiken in het assortiment opgenomen, hierdoor weet u zeker dat u een unieke look kan creëren. Niemand wil natuurlijk dat, wanneer u als prinses verkleed gaat, andere feestgangers dezelfde outfit aan hebben. Zoals hierboven al beschreven, een prinsessenpruik maakt of kraakt uw outfit, maar welke pruik is nou geschikt voor welke prinses? Lees het hieronder!

 

Maak uzelf Sneeuwwitje

Mocht u voor de iconische Sneeuwwitje look gaan kunt u natuurlijk niet aankomen met blonde of bruine dames pruiken. In dat geval is een zwarte prinsessenpruik met een kroontje natuurlijk het meest geschikt. Hiermee is in een oogwenk duidelijk als welke prinses u verkleed gaat. Om het plaatje compleet te maken mag de giftige appel niet ontbreken.

 

De blonde prinsessenpruiken

Mocht u echter als Assepoester of de altijd lieve Rapunzel willen gaan? Dan kunt u beter voor een mooie blonde pruik gaan of voor de Rosi lange pruik. Hiermee is het voor iedereen snel duidelijk welke prinses u uitbeeldt. Om duidelijk te maken welke prinses u bent, kunt u er een toverstaf bij nemen, hiermee is voor iedereen gelijk duidelijk dat u Assepoester bent!

 

Maak uzelf een look a like van Elsa

Last but not least kunt u natuurlijk ook verkleedt gaan als dé bekendste Disney prinses van de laatste paar jaren, we hebben het natuurlijk over Elsa van Frozen. Het haar van Elsa is één van haar typische kenmerken en speciaal voor u hebben wij deze prinses pruik in het assortiment opgenomen. Maak de outfit af met de toverstaf waarmee ze alles in ijs verandert en wordt zelf de ijskoningin op ieder feestje! Met onderstaande prinsessen accessoires maakt u iedere prinsessenoufit af, zodat u gegarandeerd naar huis gaat met de prins op het witte paard!

 

De accessoires om uw prins op het witte paard tegen te komen

We hebben het natuurlijk over de typische prinsessenjurken en het bijbehorende kroontje. Zonder deze is het voor veel mensen niet duidelijk dat u een prinses bent en mist u misschien uw prins. Dit willen wij natuurlijk ten alle kosten voorkomen, daarom hebben wij uitsluitend kwaliteits carnavals- en feestkleding in het assortiment.

 

Welke prinses u ook kiest ter inspiratie en welke lange blonde of pruik voor kinderen u ook kiest, het belangrijkste is dat u lol hebt! Kies vooral de prinsessen pruik voor dames waar u zich het best bij voelt, dan zorgen wij ervoor dat we het grootste aanbod aan prinsessenpruiken hebben voor u!

 

Service van e-Carnavalskleding

Om uw prins te treffen in uw mooie prinsessenjurk met bijbehorende prinsessenpruik zit u bij e-Carnavalskleding goed! Als u uw prinsessenpruik vandaag besteld heeft u deze morgen in huis. Ook is een achteraf betaling mogelijk bij ons. Carnavalskleding dames of heren koopt u natuurlijk bij E-carnavalskleding. Kijk ook bij de veelgestelde vragen mocht u een vraag hebben. Daarnaast kunt u de algemene voorwaarden raadplegen.

Kijk ook op onze site voor disco kleding, zwarte pieten pruiken, Star Wars kleding en voor grote maten carnavalskleding. Ook voor oud en nieuw en halloween kleding zijn wij dé partij voor u. Wij weten zeker dat u de prinsessenpruik vindt waar u naar zoekt!