Op zoek naar een prinsessenhoed?

[]
Producten filteren0 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Een prinsessenhoed om op zoek te gaan naar je droomprins. Er zijn veel verschillende soorten prinsessenhoeden te koop waarmee je jezelf in een handomdraai kunt veranderen in een echte prinses. Als je ooit eens droomt om een prinses te worden, dan ben met een mooie feesthoed gemakkelijk en snel een echte prinses. Nu alleen nog hopen dat je de droomprins tegen het lijf loopt als jij een dag prinses bent.

Welke soorten prinsessenhoeden zijn er?

Op de markt voor verkleed artikelen zijn veel verschillende prinsessenhoeden. De meest gangbare prinsessenhoed is gemaakt van karton. Deze kartonnen koker is aan de buitenzijde voorzien van een laagje stof. In veel gevallen een glanzende satijnen stof. Aan de hoed zit vaak van een doorschijnende stof zoals tule een sluier. Deze sluier maakt de prinsessenhoed af. 

De luxere prinsessenhoeden zijn voorzien van extra glans of mooie versieringen zoals steentjes en nep diamanten. Wist je dit? Hoe meer diamanten er op een prinsessenhoed zitten, hoe rijker de prinses is? Mocht je jezelf voor willen doen als een rijke prinses, dan kun je altijd je eigen hoed maken en voorzien van mooie steentjes.

Een prinsessen kroon of toch een prinsessenhoed?

Als je in een prinsessenjurk verkleed gaat, dan wil je er natuurlijk een bijpassende prinsessenhoed bij hebben. Dit zorgt ervoor dat je outfit compleet wordt. Veel prinsessen kiezen voor een prinsessenkroon. Als je van jezelf een mooie dos haren hebt, dan is een kroon wellicht een leuke optie om als prinses te gaan. Steek je eigen haren leuk op en koop een mooie gouden prinsessenkroon. Zet deze in je haren en het prinsessenfeest kan zo beginnen.