Prinsessenjurken en Prinsessen kostuums

Top categorieën Alles tonen
Filter
Prinses Maxima jurk
Sale

Prinses Maxima jurk

€33,90 €29,15
Vampier prinses pak kind
Sale

Vampier prinses pak kind

€36,47 €33,15
Prinsessen jurk Bella
Sale

Prinsessen jurk Bella

€7,43 €6,75
Sneeuw Prinses kostuum
Sale

Sneeuw Prinses kostuum

€43,07 €39,15

Prinsessenjurkjes en koninginnen kostuumpjes voor meisjes

Prachtige prinsessenjurkjes en koninginnen jurken voor meisjes die een dag prinsesje willen zijn. Deze prachtige koninklijke feestkleding voor kinderen is veel gevraagd en hoort ook echt thuis in de verkleedkist op school of thuis. Kies er en een mooie tiara bij en natuurlijk een prachtige prins aan je zijde en het sprookje kan niet meer stuk

Prachtige prinsessenjurkjes en koninginnen voor meisjes

Speciaal voor meisje tref je hier een grote verzameling koninginen jurkjes en prinsessenjurkje aan. Deze prinsessenjurkjes zijn er al voor heel jonge meisjes. Er zijn baby prinsessenjurkjes maar ook baby koninginnen manteltjes. Voor peuter en kleuter meisjes zijn er de schattige blauwe en roze prinsessen jurkjes met zijde en kant. Voor de wat grotere meiden vind je hier de wat elegantere prinsessenjurkjes voor kinderen. Zoekt jouw kind het hogerop dan kun je de koninginnen jurkjes voor meisjes kiezen. Koninginnen jurkjes zijn er in diverse soorten. Er zijn koninginnen jurkjes met een rode mantel of met een hermelijnen koninginnen mantel kraag. Die lijken net echt. Wil je een buitenlands koningsjurkje voor je dochter, kijk dan een bij de prachtige Arabische koninginnen jurkjes of zeker zo vet, de middeleeuwse slot koninginnen jurkjes voor kinderen. Geen koningspakje voor kinderen is compleet zonder een prachtige gouden koningskroon of een koningskroontje met goud en rode fluweel. Een koninginnen scepter in de hand en je kunt zo gaan regeren over het kinderrijk.

Meiden zijn gek op koningin en prinsesje spelen

Kinderen zijn gek op het spelen van adelijke feestjes. Welk kind wil niet een keer een prinsesje zijn of leuker nog, koninginnetje spelen. Je als kind lekker laten verwennen en even danken dat je het voor het zeggen hebt. Op deze leuke koninklijke kleding feestsite vind je heel veel snoezige koninginnenpakken voor jongens voor bij de prinsessenjurkjes. Daarnaast zijn er zelfs voor de allerkleinsten super leuke prinsessenpakjes met een prinsenmuts te vinden in deze koninginnenkleding winkel. Koninginnen uit de sprookjes van 1001 nachten. Kies maar uit, ze zijn er allemaal. Wat dacht je van een ridder koninginnenpak.

Kinder verjaardagsfeestje, laat de koningin in prinsessenjurk komen

Stel je voor, je organiseert een kinder verjaardagsfeestje rond het thema koninginnen en prinsessen. Alle vriendjes en vriendinnetjes komen dan verkleed als kinder koningin in een leuk kinder koninginnenpakje of als prinsesje in een blauw prinsessenjurk. De jongens zijn schattig verkleed tot snoezige prinsjes in blauwe prinsenpakjes. Uiteraard eten de kinderen van gouden bordjes hun koninklijke chips en koninklijke frietjes, De limonade stroomt rijkelijk. Je kunt met de kinderen een koninklijk huwelijk naspelen. Een prinsesje in haar snoezige Arabische prinsessenjurkje met sluier trouwt dan met bijvoorbeeld het jongen in het prachtige konings kostuum. Wedden dat dit een onvergetelijk kinderfeestje wordt met deze mooie prinsessenjurken. Neem maar snel een kijkje tussen de mooie selectie prinsessenjurkjes voor dames en meisjes. Van jong tot oud kun je hier slagen voor een mooie prinsessenjurk.