Pastoor kleding en priesterkostuums voor carnaval

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Priester pak Theodoor
Sale

Priester pak Theodoor

€21,78 €19,80
Carnavalspak Priester
Bekijk video
Priester pak groen
Sale

Priester pak groen

€32,84 €29,85
Zombie priesterpak
Sale

Zombie priesterpak

€25,58 €23,25
Kardinaal pak Simonis
Sale

Kardinaal pak Simonis

€38,45 €34,95
Feestkleding: Priester
Sale

Feestkleding: Priester

€26,65 €22,90

Priester kostuums, pastoor pakken en kazuifels voor carnaval

Je ziet ze elk jaar weer verschijnen met carnaval, de priesterpakken, pastoorskostuums met hun typische pastoorsbonnet ofwel pastoors hoedje. De chique priesterkleding voor belangrijke momenten heet kazuifel. Ook de nep kazuivels voor een trouwpartij op het vrijgezellenfeest vind je hier. Zoek je ook een mooi kruis aan een ketting of de bekende ring met edelsteen kijk dan even bij de vele kerkaccessoires voor carnaval in deze carnavalswinkel.

Priester kostuums online kopen

Doordat u online aankopen doet heeft u meestal een vele ruimere keuze uit kostuums dan in een fysieke winkel. Heeft u bij ons al het brede assortiment priester kostuums gezien? Wij hebben hele goedkope priesterpakken maar er zijn ook iets duurdere. De duurdere priester kostuums zijn net iets luxer, mooier afgewerkt en hebben over het algemeen een betere pasvorm. Wat vooral prettig is, is dat er voor iedere portomonee wel een passende oplossing is voor het komende feest. Bij een priester kostuum horen natuurlijk ook enkele kerkelijke accessoires. Wat dacht u van een mooie priester hoed met bijbehorend kwastje? Of van het priesterskruis van bijna 'echt' goud? Deze accessoires maken je een nog echtere priester. 

Kerkelijke kostuums in alle soorten

Buiten dat er in deze collectie mooie priester kostuums zitten zijn er ook andere mooie pakken te vinden. U kunt de gehele kerk naspelen als u zou willen. Van pastoor kostuum tot misdienaarspak. En van Maria pak tot Jozef kostuum. De keuze is aan u. Hopelijk kunt u nog een mooie keuze maken want eigenlijk zijn ze allemaal wel erg mooi. Ook aan de dames is gedacht. Voor de dames hebben wij mooie nonnen kostuums. Deze geeft het in verschillende uitvoeringen. Van een 'burgerlijke non' tot aan een erg sexy geklede non. Welke non wil jij aan je zijde in je priester kostuum?