Pater kostuums en broederpakken

[]
Producten filteren
1 ProductenPagina 1 van 1
Pater kostuum Bruin
Pater kostuum Bruin
Op voorraad
€29,95
Populair in deze categorie

Een pater kostuum voor de hele familie kun je hier vinden. Wij hebben verschillende soorten pater kostuums in de collectie zitten waarmee jij zo tot een echte pater zult behoren. Zelfs voor kinderen kun je hier pater kleding vinden. Heb jij al een kijkje genomen tussen de verschillende soorten? Ook voor bijbehorende accessoires kun je bij ons slagen. Zo kun jij een complete bestelling maken met alle producten die je nodig hebt om een echte pater te spelen.

Pater pak voor caranval

Pater gewaden of paters pakken met de bekende paters capuchon en het witte koord kennen we allemaal. Deze gewaden voor kloosterlingen doen het altijd goed met carnaval. Vooral de bruine pater kostuums die relatief goedkoop maar te gelijkertijd erg herkenbaar is doet het goed. De Oosterse variant, het Tibetaans monnik kostuum in oranje doet het ook altijd prima. Wel een paar pater sandalen erbij en natuurlijk het bekende paterspruikje met het kale plekje achter op het hoofd. Een goed glas trappisstenbier doet de rest. Je voelt je meteen een echte kloosterling in je gelegenheids trappistenkostuum. Mocht je niet direct het pater kostuum vinden wat je zoekt dan kun je ons altijd vragen om de juiste te zoeken. Als jij je wensen doorgeeft van je pater kostuum dan gaan wij aan de slag. Wij hebben vaak meerdere soorten pater kostuums te koop dan er op de site staan. Dit komt door de snel wisselende collectie van onze leveranciers. Vaak zitten er dan tussen de nieuwe collectie ook mooie pater kostuums die je gloednieuw kunt kopen. Jij bent dan een van de eerste die een van de nieuwste pater kostuums aan zal hebben.

Heel veel kerkelijke feestkleding op deze site

Deze paters pakken maken deel uit van een heel grote collectie kerkelijke feestkleding voor carnaval. Naast het paters pak vind je hier dus ook prachtige nonnen jurkje, kardinaalspakken en nog heel veel meer religieuze kleding. Al deze pakken zijn van goede kwaliteit en gaan veel uitbundige feestjes mee. Het paters pak is leuk omdat het makkelijk in gebruik is. Je trekt het kazuifel gewoon over je gewone kleren aan en klaar is Kees. Dat is ook nog eens lekker warm als het koud is buiten op straat. Een echte pater heeft natuurlijk een kalend hoofd. Speciaal daarvoor zijn de pater pruikjes. Ook voor een mooi pater kruis kun je hier slagen

Ook Tibetaanse kleding in oranje

Zoek je een monnik kostuum uit het verre oosten, kijk dan eens bij de Tibetaanse pakken in de bekende oranje kleur. Deze gewaden worden ook wel Harechrisna gewaden genoemd. Nadeel is dat je dan eigenlijk op blote voeten moet lopen. Dat probleem kun je oplossen door nep blote voeten erbij te kopen die je gewoon over je schoenen trekt. Ziet er niet uit maar past wel perfect bij jouw of pater pak. Ben jij ook al een beetje enthousiast geworden over een pater pak, maar zit je nog met vragen? Dan kun je ons altijd even bellen. Wij helpen je namelijk graag verder met het kopen van een van de vele pater kostuums.