Nonnenpakken voor Sisteract

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Sexy non pakje
Sale

Sexy non pakje

€18,15 €16,50
Zombie non pak
Sale

Zombie non pak

€24,75 €22,50
Zuster Maria kostuum
Sale

Zuster Maria kostuum

€26,65 €22,90
Nonnen pak Rita
Sale

Nonnen pak Rita

€19,40 €16,65
Non pakje voor dames
Sale

Non pakje voor dames

€24,75 €22,50
Gothische non pak
Bekijk video
Moeder overste pakje
Sale

Moeder overste pakje

€32,84 €29,85
Zuster kostuum Nina
Sale

Zuster kostuum Nina

€17,50 €14,55
Nonnenpak Theresia lang
Bekijk video

Nonnenpakjes voor heilige en sexy zusters

Kloosterzuster kostuums voor meiden die als non verkleed willen gaan. Deze nonnen kostuums zijn sexy of heel erg degelijk. Heb je altijd al het gevoel gehad om te weten hoe het is om slotzuster te zijn, kleed je dan eens in zo'n origineel religieus gewaad. Natuurlijk is het mogelijk om een mooie ketting met een kruis erbij te zoeken. En wat dacht je van een luxe nonnenkap voor de kerkelijke feestdagen. Kortom prachtige kloosterkleding voor jong en oud met een glimlach. Je vriend als pater ernaast, laat ze maar denken wat ze willen. dit nonnen jurkje maakt deel uit van een grote collectie religieuze kleding voor carnaval en voor feestjes. Naast dit nonnenpak zijn er dus nog heel veel andere kerkelijke gewaden met een glimlach

Religieuze feestkleding voor een ondeugend feestje

Eerlijk is eerlijk, als je op pad gaat in een nep nonnenpak of andere kerkelijke kleding, dan drijf je een beetje de spot met de religie. Daar hoeft niks mis mee te zijn als je dat maa rop een nette manier doet. Om je daaar een beetje bij te helpen vind je naast nonnenpakken ook priesterkleding, pauspakken, kardinaalspakken en broeder of monnik pijen in het bekende bruin of zwart en natuurlijk met een koord. Veel van deze kerkelijk kleding wordt gebruikt voor toneelstukken en voor sketches waar een kerkelijke vertegenwoordiger in speelt. We snappen best dat je dan in deze collectie terecht komt. Deze nonnenpakken en andere religieuze kleding is relatief goedkoop, zeker als je het vergelijkt met echte priester kazuifels.

Sexy nonnenpakken alleen voor ondeugende meiden

Het kon natuurlijk niet uitblijven, er zijn ook uiterst sexy nonnenpakken met grote split en dit decolleté. Voor de mannen zijn er ondeugende priesterpakken met een heel bijzondere verrassing onder het gewaad. Laat je maar eens verrassen in deze rubriek met leuke religieuze kleding waarvan het nonnenpak als klassieker het altijd goed doet.