Stoere matrozenpakken en kleding voor hem en haar

Top categorieën Alles tonen
Filter
Zeerovers jurkje Emma
Sale

Zeerovers jurkje Emma

€25,58 €23,25
Zeeman verkleedpakje Maud
Sale

Zeeman verkleedpakje Maud

€17,50 €14,55
Dames kapitein
Sale

Dames kapitein

€26,65 €22,90

Matrozenpakken voor de echte waterfanaat

Is het leven op zee voor jou weggelegd, dan hoort daar natuurlijk een matrozenpak bij. Dagenlang op een boot, kijkend naar de eindeloze horizon, af en toe zeeziek, maar door weer en wind je staat altijd klaar. Kies dan niet voor een doorsnee dress-up set zeeman, ga juist voor een uitgebreider matrozen pak. Denk aan een stoer kapiteinspak en voor de vrouwen aan een sexy marine jurkje of matrozenpak.

Ben jij kieskeurig?

Tja, dat zien wij als verkopers van carnavalskleding vaak. Mensen die carnavalskleding steeds meer gaan zien als confectiekleding. Wees gerust, onze collectie is voorzien van de perfecte pasmaat zodat jij kunt schitteren in originele zeeman kleding en kapiteinspakken. Zorg jij er maar voor dat de piratenboot veilig van 'a naar b' wordt gevaren. Tegenwoordig is het niet vanzelfsprekend dat de zeemannen allen overmeesterd worden door een stel schurken van piraten. Je bent niet opgewassen tegen de kracht van piraterij, en zeker niet als captain Jack komt. Een ding is zeker de piraten zullen wel onder de indruk zijn van jou zeeman kleding.

Matrozen kleding met klasse

Deze zeeman kleding afdeling is zeer uitgebreid en brengt menig zeevaarder in twijfel. Kies je nu voor het strak witte kapiteinspak of toch liever de gestreepte zeeman kleding? Tja het is een lastige keuze maar 1 ding is gegarandeerd bij e-Carnavalskleding, je betaald nooit maar dan ook nooit teveel dankzij de laagste prijsgarantie. Of het nu zeeman kleding is of een stoer piratenpak, alles wordt aangeboden tegen de laagste prijs op het internet. Jij vraagt je natuurlijk af hoe dit kan. Omdat e-carnavalskleding haar eigen zeemannen in dienst heeft is het maandelijkse transport vanuit het verre Oosten een makkie. En ja, onze zeelui lopen ook in de te gekke zeeman kleding en matrozenpakken zodat er geshined kan worden op die grote transportboten met ook een matrozenpak.