Zeemeermin pakken en zeemeermin kostuums

Top categorieën Alles tonen
Filter
Zeemeermin pakje Isa
Sale

Zeemeermin pakje Isa

€26,57 €24,15
Zeemeermin pakje Amy
Sale

Zeemeermin pakje Amy

€31,19 €28,35

Originele zeemeermin pakken voor dames

Bent u op zoek naar een zeemeermin pak? Deze feestwinkel heeft verschillende zeemeermin kostuums in de collectie zitten. Welk zeemeermin pak gaat het voor u worden. Bestel bij uw zeemeermin kostuum ook mooie zeemeermin sieraden om uw zeemeermin outfit helemaal af te maken. Ook voor de kinderen onder ons hebben wij kinder zeemeermin pakken. Deze kostuums worden veel gekocht voor carnaval en musicals. Bekijk hier de speciaal voor u geselecteerde sprookjes pakken.

Ariël het zeemeermin pak

Heb jij besloten om dit jaar verkleed te gaan in een zeemeermin kostuum? Dan zitten er in de collectie verschillende mooie zeemeermin pakken voor jong en oud. Met deze zeemeermin pakken kun je van iedereen een echte Ariël de zeemeermin maken. Voor bij de zeemeermin pakken hebben wij ook leuke zeemeermin pruiken. Deze pruiken zijn uitgevoerd in verschillende kleuren. In de pruik zitten echte schelpen verwerkt. Deze schelpen geven de pruik een uniek karakter. Als jij je zeemeermin pak combineert met een zeemeermin pruik dan kun jij stralen op het feest. 
Tegenwoordig worden er veel verschillende themafeesten gehouden. Ook met een zeemeermin pak kun je naar verschillende feesten toe. De onderwater wereld als thema hoor je steeds vaker. Aangezien Ariël de zeemeermin ook onder water leeft is dit voor het feest een mooie optie. 

Zeemeermin kostuums voor kinderen

Ook voor de kinderen zitten er in deze categorie leuke zeemeermin kostuums. De maten verschillen van hele kleine kinderen tot de wat grotere kindermaten. Ook bijpassende pruiken zjn los bij te bestellen. Er zijn verschillende pakken voor dames en kinderen die exact hetzelfde zijn. Het is erg leuk om als moeder en dochter verkleed te gaan in een zeemeermin pak met bijpassende pruik.