Halloween kostuums en Halloween kleding

Filter
Killer clown Pennywise
Sale

Killer clown Pennywise

€34,95 €29,95
Horror clown jurkje dames
Sale

Horror clown jurkje dames

€32,18 €29,25

Halloween wordt steeds populairder in Nederland en bij dit feest hoort een griezelig Halloween kostuum. In Ierland, Engeland, Amerika en Canada is het een traditionele feestdag dat elk jaar op 31 oktober wordt gevierd. Kinderen gaan de straten op in griezelige outfits om langs de deuren snoep op te halen. Bij e-Carnavalskleding hebben wij een groot aanbod in Halloween kleding met bijpassende accessoires. Een Halloween outfit is natuurlijk niet af zonder Halloween make-up. Bestel eenvoudig uw Halloween kostuums en als u voor 15:00 uur besteld, heeft u de bestelling morgen in huis, net als uw overige carnavalskleding.

Verkleed in Magere Hein kostuums, zombie outfits of heksen kostuums

Met carnaval is elke feestoutfit mogelijk, maar met Halloween ligt de nadruk toch meer op een griezelig kostuum. De meest populaire outfits tijdens een Halloweenfeest zijn daarom een heks, zombie en Magere Hein. Het zombie kostuum is tijdens Halloween duidelijk in de meerderheid en de meeste dragen die dan ook met enge zombie accessoires, zoals zombie maskers, zombie Halloween pruiken en Halloween lenzen. De magere Hein kostuums herkennen we natuurlijk aan de zwarte cape met een eng masker. Vergeet bij het magere Hein kostuum niet de zeis en het is natuurlijk helemaal tof om deze van nep bloed te voorzien. Klassieke outfits die je ook altijd ziet met Halloween zijn skeletpakken, duivel kostuums en vampier kostuums.

Halloween makeup en andere Halloween accessoires

Die outfits alleen zijn natuurlijk nog niet eng genoeg en daarom maken veel mensen gebruik van de speciale Halloween make-up en schmink. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nep wonden op uw gezicht maken, zoals nep brandwonden en diepe sneeën. In ons assortiment hebben wij ook nep bloed. Zo kunt u bijvoorbeeld verkleed als dokter gaan met een bebloede doktersjas en een Halloween bril met bloedspetters. Andere horror accessoires die tijdens Halloween leuk zijn, zijn de Halloween lenzen. We kennen allemaal de kleurlenzen waarbij de ogen spierwit lijken, zoals de ogen van een zombie. Heel angstaanjagend, maar origineel zijn ook de contactlenzen met spinnenweb. Of de vampier lenzen, waarbij je een vleermuis op je pupil hebt. Het grappige hieraan is dat anderen dit zien, maar je er zelf geen last van hebt. Je kunt door deze lenzen normaal zien. Voor de heksen hebben wij een enge heksenneus met wrat en puntige heksenhoeden. Geen zin in schmink, maar wil je de outfit wel zo compleet mogelijk maken? Ga dan voor een Halloween masker of Halloween pruik, zoals de crimiclown pruiken en monsterlijke zombiepruiken.

Sexy kostuums voor Halloween

Met Halloween gaan de vrouwen in Amerika vaak verkleed in sexy kostuums die eigenlijk niks te maken hebben met Halloween, zoals bijvoorbeeld bunny’s. Wij hebben een groot aanbod aan sexy kostuums die wel betrekking hebben tot Halloween. Een voorbeeld hiervan is een skeletten kostuum dat eruit ziet als een second skin pak. Dit catsuit zit net zoals een second skin heel strak om het lichaam. Toch op zoek naar wat meer hocus pocus, zoals met heksen kostuums? Ook deze hebben we uiteraard in ons ruime assortiment. Net als Halloween outfits voor sexy duivels, verpleegsters en vampiers. Toch liever verkleed als bunny? Geen probleem, want we hebben ook een bunny dress-up set. 

Kinder Halloween outfits

Het Halloweenfeest is oorspronkelijk bedoeld voor kinderen. In Amerika gaan kinderen langs de deuren met de slogan “trick or treat”. In Nederland gaan kinderen met 11 november langs de deuren om te zingen voor snoep. Echter zien we steeds vaker dat kinderen met Halloween langs de naaste buren gaan met de slogan “snoep of je leven”. Het leuke aan de Halloween versie van snoep ophalen, is dat de kinderen dan verkleed zijn in griezelige outfits. Buiten dat het feest door veel kinderen wordt omarmd, worden er ook themafeesten georganiseerd in pretparken, restaurants en kroegen. In de maand oktober heb je op sommige plekken in Nederland enge Halloween fright nights. Door deze Halloween horror feesten komt er steeds meer animo om Halloween te vieren. Even griezelen op z'n tijd is natuurlijk ook erg leuk en bij e-Carnavalskleding.nl vindt u de meest griezelige outfits voor de laagste prijs. Zo kunnen kinderen verkleed als elfen, feeën, spookjes en kleine heksen. 

Trends voor Halloween kleding

De laatste jaren is er een duidelijke trend te zien in het soort Halloween kleding. Waar vroeger iedereen de Halloween feesten bezocht in spokenpakken, heksenjurkjes en traditionele zombiepakken is dit assortiment tegenwoordig veel breder. Als webshop met Halloween kleding spelen wij in op een breder assortiment. Bijna alle traditionele carnavalspakken toveren wij met enkele aanpassingen om tot echte griezelige Halloween kostuums. Denk bijvoorbeeld aan een zuster of verpleegsterpak. Door het kostuum te voorzien van gaten en veel nep bloed ben je bijvoorbeeld al snel een echte zombie verpleegster. Een ander voorbeeld is een Tiroler broek. Normaal gesproken wordt deze gebruikt voor de oktoberfeesten. Wij hebben deze boeren Tiroler broek iets aangepast en voorzien van het nodige nep bloed waardoor het een echte zombie Tiroler broek is geworden. Zo zijn er nog veel voorbeelden te noemen die ervoor zorgen dat de traditionele pakken omgetoverd worden tot echte Halloween kleding.

Halloween versiering

Bent u van plan om zelf een Halloween feest te organiseren? Dan is de aankleding daarbij natuurlijk van groot belang. Versier uw huis met namaak doodskoppen op tafel, hangende heksenkoppen en zombiepoppen aan het plafond en Halloween pompoenen bij de voordeur. De zaal moet natuurlijk lijken op een kerkhof en deze sfeer roep je op met namaak grafstenen. Om het nog iets meer griezelig te maken, kunt u namaak spinnen en spinnenwebben ophangen. Ook hebben wij Halloween raamstickers en Halloweenslingers met spoken en vleermuizen. U kunt het hier allemaal bestellen.

Voor een Halloween feest of een bezoek aan één van de vele fright nights ben je bij e-Carnavalskleding.nl aan het juiste adres. De meeste Halloween pakken zijn er in verschillende maten, waardoor we ook voor mensen met grote maten een mooie outfit hebben. Sommige van onze pakken zijn er slechts in one size. Wij hebben de laagste prijsgarantie! U kunt kleding voor grote groepen bestellen en wanneer u voor 15:00 uur besteld, heeft u uw bestelling morgen in huis. Veel plezier met uw halloween kostuum tijdens uw Halloween horror feest!