Vampier kostuum nodig voor halloween?

Top categorieën Alles tonen
Filter
Vampier jurk met kraag
Sale

Vampier jurk met kraag

€11,06 €10,05
Sexy vampierjurkje
Sale

Sexy vampierjurkje

€11,06 €10,05
Zwarte cape 132cm
Sale

Zwarte cape 132cm

€16,50 €15,00
Klassiek vampier jurkje
Sale

Klassiek vampier jurkje

€31,19 €28,35
Vampier prinses pak kind
Sale

Vampier prinses pak kind

€36,47 €33,15
Grijze Halloween cape
Bekijk video
Duivels vampier pak kind
Sale

Duivels vampier pak kind

€25,58 €23,25
Cape super held rood
Sale

Cape super held rood

€10,23 €9,30
Gotisch vampier pak dames
Sale

Gotisch vampier pak dames

€43,89 €39,90
Vampier koningin
Sale

Vampier koningin

€54,78 €49,80

Vampier kostuum

In onze collectie hebben wij verschillende vampier kostuums, draculacapes en vampier capes zitten. Om uw halloween feest helemaal af te maken hebben wij ook volledige halloween kostuums en halloween accessoires. Bestel bij uw vampiercape, vampier kostuums en draculacape ook vampiertanden of dracula tanden.

Wat is een vampier eigenlijk?

De term vampier wordt veel gebruikt door iedereen. Maar wat is nu de exacte betekenis of uitleg van een vampier. Een vampier is een mythisch wezen. Hoe een vampier er exact uitziet loopt nogal uiteen. Er zijn veel verschillende versies hoe mensen een vampier zien. Alle verhalen over vampiers hebben een duidelijke overeenkomst. In alle verhalen komt naar voren dat vampiers bloed drinkende wezens zijn. Een vampier zuigt zich vast aan personen en dan zuigt hij het bloed uit deze persoon via de vampier tanden. Veel mensen zijn van mening dat je vampiers kunt verjagen met knoflook. Of dit waar is, is nooit bewezen. Je zult het dus zelf maar moeten testen als je er in je leven een tegen zult komen. Het woord vampier is afkomstig uit de Servische taal. Hier betekent dit woord vleermuis. Daarom heeft een vampier veel overeenkomsten met een vleermuis. Je ziet ook vaker dat mensen vleermuizen en vampieren aan elkaar linken.

Hoe maak ik mijn Vampier kostuum compleet?

In onze collectie zitten veel vampier kostuums en capes die je al snel een vampier maken. Om helemaal in de griezelige wereld van te vampier te komen zijn enkele griezelige accessoires wel een must. Zo is witte met rode schmink handig om je gezicht mee te schminken en het rode voor het bloed in de mondhoeken. Een vampier heeft ook hele scherpe hoektanden. Deze hoektanden kun je bij ons vinden onder de vampiertanden. Hierin hebben wij een brede sortering. Neem maar snel een bezoekje aan deze griezelige collectie vampier kostuums. Laat ons maar horen hoe het griezelen was. Het opsturen van een leuke foto in je vampier kostuum mag natuurlijk ook.