Nep bloed voor halloween feesten

[]
Producten filteren
112 ProductenPagina 1 van 5
Populair in deze categorie

Ieder Halloweenfeest kan niet genoeg nep bloed hebben. Daarom hebben wij verschillende soorten nep bloed waarmee jij de mooiste grimeer kunstwerken kunt maken. Er is ook nep bloed dat je in de ronte kunt spuiten op doeken en tafellakens. Zo kun je de feestruimte nog enger aankleden en wordt het feest nog leuker.

Nep bloed om mee te grimeren

Nep bloed is bedoeld om mooie decoraties mee te maken. In deze afdeling zijn verschillende soorten kunstbloed verkrijgbaar. als je nep bloed gaat gebruiken om mooie creaties mee te maken let dan wel op welke soort je gebruikt. Er zijn verschillende soorten kunstbloed waarmee je mooie creaties kunt maken. Er zit vaak wel een verschil in kunstbloed. Veelal heeft dit te maken met de dikte van het bloed. Er is bloed te krijgen dat net zo vloeibaar is als water maar het geeft ook bloed dat stropiger is en opdroogt als latex bloed. Vooral met het laatste soort nep bloed kun je hele mooie creaties maken op kleding, lichaam of gezicht. 

 

Nep bloed aanbrengen op lichaam en gezicht

Kunstbloed wordt veel gebruikt om tijdens Halloween mee te grimeren. Er zijn verschillende setjes grimeer waarin kunstbloed zit. Deze setjes zijn erg handig voor mensen die totaal niet ervaren zijn met schminken en grimeren. Bij deze setjes zit vaak namelijk een handleiding hoe je laag voor laag de set aanbrengt. Een regelrechte hit is het setje met daarin de rits voor in het gezicht. Zo lijkt het net of je eigen gezicht open geritst is. Verder zijn er ook verschillende wonden van latex waarin al bloed verwerkt is. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen op de huid door middel van de bijgeleverde lijm. Deze setjes zijn dan ook weer erg leuk te combineren met een bloed gel of latex bloed. Om echt een unieke griezel uitstraling te hebben zit in onze collectie ook groen bloed. Dit bloed lijkt afkomstig uit monsters of aliens zo groen. Zo kun jij je eigen toxic outfit samenstellen. Voor de echte griezels zijn er ook flessen en jerrycans met bloed. Hiermee maak je in no time een bloedbad van nep bloed.


Nep bloed of kunstbloed

In de wereld voor feestkleding en halloween kostuums wordt vaak gesproken over twee verschillende begrippen. Zo kun je nep bloed kopen en er is kunst bloed te koop. Wat het verschil is en of er een verschil is dat wordt vaak aan ons gevraagd. Wij kunnen je vertellen dat er geen verschil zit tussen kunstbloed en nep bloed. Beide zijn nep bloed varianten gemaakt van vaak natuurlijke producten. Daarom maakt het ook niet uit waar je het bij gebruikt. In veel gevallen kun je het uitwassen. Alleen op zeer lichte kleding of producten kan het schoonmakemn iets moeilijker zijn. Wees daarom voorzichtig en test het eerst op een onzichtbaar stukje zodat je niet je beste overhemd of blouse vol hebt zitten zonder dat je dit er nog uit krijgt.


Grote aantallen kunstbloed bestellen

Als je veel kunstbloed of nep bloed wilt bestellen dan hebben wij ook groot verpakkingen. Deze zitten in jerrycans of in grote flessen van 1 liter. Hiermee kun jij een compleet bloedbad aanrichten. Wat wij de laatste jaren ook steeds vaker zien is dat men in een waterpistool een combinatie van nep bloed en water doet. Zo lijkt het net alsof jij met bloed in het rond aan het spuiten bent. Aangezien er bij alle feestgangers al het nodige bloed op de kleding zit maakt het toch niet heel veel meer uit als er een beetje meer kunstbloed op hen komt. Voor grote groepen en aantallen kunnen wij vaak ook iets in prijs betekenen. Inventariseer altijd even hoeveel je nodig hebt. Dan kun je contact met ons opnemen en dan gaan wij je een mooi aanbod voorleggen. Zo kun jij goedkoop en snel mooi nep bloed of kunstbloed kopen zodat je aan de slag kunt met het grimeren of eng maken van de feestzaal.


Maak je eigen halloween outfit met nep bloed

Wij hebben een groot assortiment met pakken die je aan kunt trekken op de 31e oktober. Veel van deze pakken zijn in de basis een carnavalsoutfit. Door er gaten in te knippen en te voorzien van nep bloed kun je van een normaal pak een griezelpak maken. Als je een pak in de verkleedkist hebt liggen die je niet meer gebruikt, dan kun je er vanaf nu een pak voor 31 oktober van maken. Als je een beetje handig bent dan heb je het zo voor elkaar met al dat nep bloed dat je hier kunt kopen. Je kunt zo van een zeeman een zombie zeeman maken en van een sneeuwwitje een zombie sneeuwwitje. Ben je ook al enthousiast geworden om zelf aan de slag te gaan dan laat je fantasie de vrije loop. Tijdens Halloween is bijna alles toegestaan. Voor de mensen die niet zo creatief zijn, die kunnen ook een complete set kopen zonder zelf nog aan de slag te hoeven gaan.


Vragen over het bestellen van kunstbloed

Als je van plan bent om nep bloed te kopen dan kan het voorkomen dat je met vragen zit. Het maakt ons niet uit welke vragen dit zijn. Als het product specifieke vragen zijn dan hebben wij hier vaak een snel antwoord op. Zo kun jij gemakkelijk en snel nep bloed kopen. Mochten wij het antwoord op je vraag niet direct weten dan gaan wij aan de slag om dit antwoord te vinden. Alle vragen kun je stellen via onze telefonische klantenservice via 077-8200208. Klanten die buiten Nederland wonen moeten hier 0031 voor draaien. Iedere werkdag zijn wij van 08.30 tot en met 16.30 bereikbaar. Zit je met een vraag buiten deze tijden dan kun je ons gerust een mail sturen. Als je daar dan je gegevens in achter laat, dan zullen wij je terug mailen of indien gewenst terug bellen. Zo krijg jij dan binnen enkele uren antwoord op je vraag over het nep bloed.