Day of the dead schmink setjes voor jong en oud

Filters
18 ProductenPagina 1 van 1

Verander je uiterlijk razendsnel met deze monsterlijk vette Day of the dead schmink. Met Halloween is het zaak dat je zo mooi en zo eng mogelijk geschminkt de straat op gaat. Het hoogste doel is immers om anderen angst aan te jagen. Een flitsend en doodeng Halloween kostuum is daarbij belangrijk maar ook de juiste schmink maak het verschil. Met deze speciale Day of the dead schmink ben je in staat om de dood bijna letterlijk in je gezicht te laten verschijnen. Aarzel dus niet en probeer hem maar eens uit.

 

Day of the dead schmink, de Halloween schmink van de angst

Er zijn veel soorten schmink. Deze Day of the dead schmink is speciaal voor Halloween en combineert heel erg goed bij skeletpakken, Dracula kostuums, Mager Hein outfits en heksenjurkjes. Deze schmink zou zo uit een Harry Potter boek gehaald kunnen zijn. De kleuren van deze speciale monster-schmink zijn zo gekozen dat het meest enge effect in je gezicht kunt laten verschijnen. Het mooie aan de speciale Day of the dead schminken is dat de kleuren zijn afgestemd op het thema en zo je wilt het pak dat je wilt dragen. Je hoeft dus niet zelf te combineren om de juist kleurcombinaties bij elkaar te sprokkelen. Onder het kopje day of the dead schmink hebben we ook leuke setjes staan. Hierdoor hoef je geen losse schmink te kopen. Wil je graag een doodskop op je wang? Dan hebben we tussen de day of the dead schmink ook leuke sjablonen staan waardoor je dit heel makkelijk kunt realiseren. Moet je veel mensen of kinderen schminken dan is het handig om wat grotere potjes te kopen. Dit kun je zien aan het aantal gram dat erbij vermeld staat. Meestal begin je met een witte ondergrond met schmink. Het scheelt dat je de meeste kleuren ook nog kunt gebruiken tijdens andere feesten. In het volgende kopje lees je enkele tips over hoe je het beste day of the dead schmink toepast. Zo kun je op Youtube veel filmpjes vinden hoe je de mooiste creaties maakt op je gezicht. 

 

Mooi schminken is niet eenvoudig

Hou er rekening mee dat mooi schminken niet eenvoudig is. Het beste is als je iemand hebt met enige schminkervaring die jouw gezicht onder handen wil nemen. Om dat goed te doen kun je een voorbeeld nemen. Vaak zijn die te vinden op het internet. Voor de wat professionelere schminker vindt je op deze site ook prachtige schminkboeken met schminkinstructies en voorbeelden. Koud watervrees is niet nodig. Het schminken gaat altijd wel lukken. Daarbij komt dat deze Day of the dead schmink makkelijk met water te verwijderen is of make up-remover. Ook deze kunt u bij ons krijgen. Een andere leuke tip is als u een wit masker koopt kunt u deze ook zelf ook beschilderen met schmink. Zo kunt u goed oefenen en als u niet van day of the dead schmink houdt dan doet u lekker het masker op en hoeft u uw gezicht niet schoon te maken voor het slapen gaan. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. In deze categorie hebben we ook mooie plak steentjes staan in het zilver. Hiermee kun je in combinatie met day of the dead schmink een super mooi geschminkt gezicht maken. Er zijn dus tal van toffe items bij ons beschikbaar waardoor jij er uniek bij kunt lopen. 

 

Bijkomende day of the dead artikelen

Bent u naast de day of the dead schmink ook nog op zoek naar ander items? We hebben op onze website een gehele categorie aan dit thema gegeven. De hoofdcategorie heeft de naam Day of the dead kostuum, hieronder vallen allemaal verschillende soorten artikelen. Hier vindt je dus voor het gehele gezin leuke day of the dead items zodat jullie met z'n alle verkleed kunnen gaan. Mocht je een grote bestelling willen plaatsen dan kunnen wij jou wellicht een aantrekkelijke groepskorting aanbieden, neem dan even contact op met onze klantenservice. U heeft al gratis verzending vanaf een orderwaarde van €75,-. 

 

Levering van jou bestelling

Heeft u bij ons een bestelling geplaatst gefeliciteerd met jou aankoop. Bij alle producten bij ons op we website staat een verwachte lever datum. Deze kunt u rechts bovenin zien. Mocht u een grotere bestelling hebben geplaatst dan moet u uitgaan van het product met de langste levertijd. We zullen dan alles in een keer verzenden. Kijk daarom goed wanneer u het nodig heeft en of er een levertijd bij staat. De meeste producten heeft u als u voor 17.00 bestelde de volgende dag in huis. Het kan voorkomen dat er onverhoopt iets mis gaat. Meestal nemen wij dan contact met u op om dit u mede te delen. Heeft u uw producten ontvangen maar bent u niet tevreden? U kunt de producten binnen 14 dagen retour sturen. Let wel op dat bepaalde artikelen niet retour kunnen worden gestuurd om hygiënische redenen. Deze kunt u vinden onder aan uw pakbon die u krijgt meegeleverd bij de bestelling. 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl.

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Wij zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo zijn we via de chat, whatsapp, mail en telefonische te bereiken. Dus komt het beter uit om ons te bellen? Dan kunt u bellen naar +31 (0) 77 8200 208. We zijn op werkdagen te bereiken van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 te bereiken. U wilt graag met ons een chat beginnen omdat het niet lukt om te bellen? Bij ons op de website staat een button waarbij je makkelijk je vraag kunt stellen. We zullen dan zo snel mogelijk met jou de chat starten. Mocht je in het weekend wat hebben laten weten en je hebt je contactgegevens achter gelaten? Dan zullen wij de eerst volgende werkdag met u contact zoeken of uw vraag beantwoorden. Dus heeft u vragen over de day of the dead schmink dan willen wij u graag helpen.