Make-up en schmink voor uw verkleedpartij

Filter
Zombie make-up set
Bekijk video
Schminkkoffer
Sale

Schminkkoffer

€45,15 €36,10
Fel blauwe aquaschmink
Sale

Fel blauwe aquaschmink

€6,20 €4,95

Schmink en make-up voor carnaval in alle soorten 

Schmink hoort bij carnaval en verkleden en maakt karikaturen compleet. Hier vind je misschien wel het grootste aanbod op het internet. Nagenoeg alle kleuren en speciale schmink voor bijzondere grimeer effecten vind je hier. Kijk ook een naar de zogenaamde splitcake die echt heel bijzonder is. Overigens grappig om te zien dat op allerlei manieren geschreven wordt. Je ziet ook wel schminck en schmink of schmink.

Carnavals schmink en party make-up voor iedereen

Het mooi grimeren van je gezicht hoort gewoon bij carnaval. Daartoe is het belangrijk dat je goede make-up hebt, die zich makkelijk aan laat brengen en weer verwijderen. Daarnaast moet carnavalsschmink niet irriteren op de huid. In deze carnavals make-up winkel vind je echt alle soorten schmink, carnavals make-up en grimeerspullen voor Halloween aan. Het begint met de schminkdozen die vol zitten met de meest belangrijke kleuren voor een goed geschminkt gelaat. Wil je een clownskop grimeren dan heb je veel kleuren nodig. Daarvoor zijn de speciaal samengestelde clowns schminkdoosjes verkrijgbaar. Wie als soldaat verkleed wil gaan kan beter kiezen voor de camouflage setjes. De schmink breng je aan met gereedschappen. Denk aan penselen & sponspenselen. Ook die grimeer gereedschappen bieden we hier aan. Heel makkelijk zijn de schminksjablonen. Met een sjabloon maak je in een mum van tijd motiefjes op je huid. Op deze site vind je allerlei mooie sjablonen aan. Voor het fijne werk zijn er de grimeerstiften. Die grimeer stiften kun je ook in allerlei kleuren krijgen. Grappig is vooral ook de neon en fluoriserende schmink die licht geeft in het donker. Voor heel speciale effecten kun je gebruik maken van de splitcake. Dit is schmink die uit 3 of meer bij elkaar horende kleuren is samengesteld. Zo heb je splitcake voor clowns, maar ook splitcake voor indianen of splitcake voor Aliëns. Doordat de kleuren zich bij het aanbrengen makkelijk mengen krijg je buitengewoon vloeiende figuren op je gezicht en op je huid. 

Van aqua schmink, splitcakes tot Halloween grimeerspullen

Naast de prima aqua schmink is er ook speciale of party make-up voor buitengewone effecten. wat dacht je van de goudkleurige of bronskleurige schmink waarmee je jezelf verandert in een standbeeld. Zilveren grimeer is er uiteraard ook. Er is ook make-up met glitters. Die glitter make-up voor carnaval is er in de gekste kleuren. Er zijn ook screw-paint make-up stiften die veel weg hebben van de splitcake make-up, de grimeer effecten zijn fantastisch. Dan is er ook nog de glittergel voor op je huid of in je haar. Deze grimeergel zorgt ervoor dat je schitterd waar je ook komt. Ooit gedacht aan een tijdeljke tattoo, kijk dan eens bij de verschillende kleuren tattoogel die heel gemakkelijk aan kunt brengen en die slechts zo lang als jij dat wilt blijft zitten. Er zijn mooie sjabloontjes te krijgen om de tattoo gel mee aan te brengen op je huid. Met de make-up stiften en eye-liners maak je net als bij het gewone opmaken de juiste accenten in de geschminkte gezicht. Speciale lippenstift met zwarte lipstick en felgekleurde en glitter lipsticks zorgen voor de finishing touch. 

Schminken in vrolijke kleuren is een must met carnaval

Wil je je huid en gezicht dus mooi beschilderen voor carnaval dan vind je hier alle carnavalsschmink en grimeerspullen voor een super mooi resultaat. Schminken is best lastig. Dus als je daar wat hulp bij nodig hebt, kijk dan eens in een schminkboek met prachtige voorbeelden en een handleiding hoe tot dat resultaat te komen. Ook op internet staan overigens prachtige schminkvoorbeelden en op Youtube vind je handig fimpjes met uitleg hoe je de carnavalsschmink aan moet brengen. We wensen je een geweldig mooi geschminkt gelaat toe met carnaval of dat feestje waar je de blits wilt maken als best geschminkte feestvierder. De webwinkel met het grootste assortiment schmink online.