Schmink

Schmink is al vele jaren oud. Van de Maori’s tot de indianen, bijna bij elke stam werd schmink gebruikt. Dit werd voornamelijk gedaan om indringers weg te jagen als zij op het territorium van een bepaalde stam kwamen. Tegenwoordig gebruikt u schmink natuurlijk voor hele andere doeleinden. Benieuwd waar u schmink allemaal voor kunt gebruiken bij een feest en bij welke beroepen schmink van pas komt? Lees dan snel verder en koop uw schmink bij e-Carnavalskleding!

De doeleinden van schmink

Met schmink kunt u zich anders voordoen dan u bent. Zo gebruiken grimeurs schmink tijdens cursussen en workshops om het gezicht van uw kind om te toveren tot een leeuw of een ander dier. Het is een stof die dus wordt gebruikt om iemand er anders uit te laten zien dan diegene er eigenlijk uitziet. Vooral tijdens verkleedfeesten is glitter schmink heel erg leuk, hierdoor kunt u zich helemaal inleven in het personage wat u voorstelt! Ideaal voor Sint Maarten en St.Patricks day.

 

Waar wordt schmink van gemaakt?

Er zijn verschillende soorten schmink waar u uit kunt kiezen die elk hun eigen voor-en-nadelen hebben. Zo hebben wij voor u bijvoorbeeld schmink op waterbasis, ook wel wel water-basis grime genoemd. Deze soort schmink is ideaal voor de beginners in de schmink wereld en is gemakkelijk afwasbaar als u uw leuke feest heeft gehad. Naast de schmink op waterbasis bestaat er ook schmink op crème basis. Deze crème is meer geschikt voor professionele grimeurs. Deze soort schmink is deze minder makkelijk afwasbaar en moeilijker aan te brengen op het gezicht.

 

Verschillende kleuren schmink

Wij hebben voor u natuurlijk verschillende soorten kleuren schmink. Zo kunnen kinderen en volwassenen alle kleuren van de regenboog schminken. Daarnaast geeft dit u de mogelijkheid om dieren, personen of uw eigen fantasie op uw gezicht te schminken. Voor black-light feesten hebben we tevens glow in the dark schmink, zodat u zelf in het donker nog de ster van de avond bent!

 

Onze schminksets voor jarenlang plezier!

Mocht u helemaal los willen gaan en al-in gaan met de schmink, raden we aan om een complete schminkset aan te schaffen. Hiermee weet u zeker dat u nooit om schmink verlegen zit. Met de schmink pakketten in het assortiment kunt u de mooiste creaties creëren als echte makeup artist!

 

Onze schmink tattoos

Natuurlijk kunt u bij ons ook kiezen uit schmink die vooraf al voor u gefabriceerd is. Nu denk u vast, wat bedoeld u daarmee? We hebben ook glitter tattoos, tijdelijke tattoos en tattoo sjablonen. Hiermee kunt u zich, als u bijvoorbeeld als biker verkleed gaat, nog meer elan aan uw outfit geven!

 

Hoe haalt u schmink van uw gezicht?

Nadat uw feestje of partijtje voorbij is wilt u de volgende dag natuurlijk niet wakker worden met alle schmink nog op uw gezicht. Om u hierin tegemoet te komen hebben we ook verschillende schmink verwijder producten. Hierbij kunt u denken aan schmink sponsjes en afhaal doekjes speciaal voor het weghalen van schmink en fijne glitters.

 

Service van e-Carnavalskleding

Bent u op zoek bent naar schmink als feestartikel? Dan bent u op zoek naar E-Carnavalskleding! Bij ons bent u aan het juiste adres, aangezien wij alles op het gebied van schmink hebben. Als u uw schmink vandaag nog besteld, wordt deze snel geleverd bij u! Ook is het mogelijk om achteraf te betalen en direct uw schmink in huis te halen. U kunt veilig betalen bij ons. Naast schmink hebben we ook dames pruiken, heren pruiken, glitter gel en gekleurde contactlenzen voor ieder feestje. Mocht u een vraag hebben raden we u aan om even bij de veelgestelde vragen te kijken of contact met ons op te nemen. Wij staan u met liefde te woord. Daarnaast kunt u de algemene voorwaarden en veelgestelde vragen raadplegen.