Supermooie gouden ballonnen voor jubileum feesten

[]
Producten filteren
12 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Voor een zak met gouden ballonnen kun je hier zeker slagen. Veel keuze tussen de verschillende soorten. Wat het verschil is tussen de verschillende gouden ballonnen kun je hieronder terugvinden. Wij geven je hier meer informagtie over het gebruik van dit item.


Gouden ballonnen kopen

Er zijn op de markt voor feestversiering veel verschillende items te koop. Ook op het gebied van gouden ballonnen is er veel keuze. Mensen raken vaker de tel kwijt tussen de verschillende opties. Daarom zullen wij je hieronder uitleggen waarvoor de verschillende gouden ballonnen geschikt zijn.

Optie 1: Gouden waterballonnen

Dit zijn in veel gevallen hele kleine gouden ballonnen. Je kunt zew vullen met water zoals de naam al doet vermoeden. Vaak worden dit type ook gebruikt als je kleine ballonnen op wilt blazen voor een decoratie in een krans of werkje. Je gebruikt dan natuurlijk geen water maar alleen lucht.

Optie 2: Latex ballonnen goud

Dit zijn de meest gebruikte soort. Het zijn normale ballonnen die je overal kunt kopen. Er zit wel een verschil tussen de soorten latex. Goedkope gouden ballonnen zijn meestal van een slechtere kwaliteit dan de duurdere versie. Let daarom goed op welke gouden ballonnen jij wilt kopen.

Optie 3: Gouden helium ballonnen

Dit type gouden ballonnen kun je gebruiken voor ballonpilaren mee te maken en andere kunststukjes. Je kunt dit type alleen vullen met helium. Ga je deze opblazen met lucht dan heb je in het begin een mooi resultaat maar al snel zul je zien dat de lucht uit de ballon zal gaan.

Optie 4: Gouden folieballon

De laatste jaren is er een nieuw type gouden ballonnen bij gekomen. Dit is de soort die gemaakt is van folie. Hiermee kun je letters, cijfers en figuren maken. Je kunt deze vaak vullen met lucht en met helium. De keuze is aan jou.


Hulp nodig bij het samenstellen?

Wij hebben al jaren ervaring in het maken van mooie decoraties met gouden ballonenn. Ook voor andere kleuren kun je bij ons terecht. Mocht je vragen hebben hoe je bepaalde dingen moet aanpakken of welke gouden ballonnen geschikt zijn voor jouw doel. Neem dan even contact met ons op. Wij gaan dan kijken voor jou welke optie het meeste geschikt is. Zo weet jij in ieder geval zeker dat je de beste gouden ballonnen kopen zult.