Sfeer ballonnen voor ieder feest

Filter
Ballon vine 5 meter
Sale

Ballon vine 5 meter

€5,25 €4,20
Ballonnen wit
Sale

Ballonnen wit

€5,65 €4,50
Helium ballonnen
Sale

Helium ballonnen

€11,40 €9,10
Helium ballonnen wit
Sale

Helium ballonnen wit

€11,40 €9,10
Ballon lint sluiting
Sale

Ballon lint sluiting

€12,40 €9,90
Smiley ballonnen  24 cm
Sale

Smiley ballonnen 24 cm

€4,45 €3,55

Ballonnen

In ons assortiment hebben wij ballonnen in verschillende kleuren, vormen en voor diverse gelegenheden. Groot en klein, modelleer ballonnen en helium ballonnen, ons assortiment is reuze! Of u nou een gender reveal party houdt of iemand welkom thuis heet! Daarnaast hebben wij natuurlijk alle feestartikelen in huis om er een écht feest van te maken.

 

Ballonnen voor diverse gelegenheden

Een feest is niet compleet zonder kleurige ballonnen. Wie ballonnen ophangt laat meteen zien dat er wat te vieren valt. Voor elke gelegenheid zijn er verschillende soorten ballonnen. Ons aanbod is erg groot, want wij hebben voor alle feesten en partijen vrolijk gekleurde ballonnen.

 

Leeftijd en jubileum ballonnen

Het maakt niet uit of u uw jubileum, 25 jarig huwelijk of een 40 jarig dienstverband viert. Voor elke gelegenheid is er een ballon met jaartal te vinden. Er zijn Sarah en Abraham en verjaardag ballonnen met de leeftijd erop. Deze jaartal of leeftijd ballonnen zijn er ook weer in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt er dus een kleurrijke boel van maken!

 

Oh baby, hello world! Is de baby geboren? Dan kunnen de roze of blauw gekleurde ballonnen natuurlijk in huis niet ontbreken. Ook nog voordat de baby geboren wordt, kunt u al een gender reveal party houden, waarbij u met ballonnen het geslacht van uw baby bekend maakt. Hoe u dit doet? Koop neutraal gekleurde ballonnen, zoals bijvoorbeeld witte ballonnen en vul deze met roze óf blauwe confetti. Zodra iedereen er klaar voor is, steekt u een naald in de opgeblazen ballon en iedereen weet of er een jongetje of meisje op komst is! De naam van de baby kunt u na de geboorte ook nog bekend maken door met letters folieballonnen de letters van de naam te spellen!

 

Ballonnen voor feesten en feestdagen

Wilt u met Valentijnsdag uw geliefde verrassen? Vul de kamer met de prachtige hartjes ballonnen in een rode of roze kleur. Natuurlijk zijn er nog veel meer gelegenheden om de ballonnen op te blazen. Bijvoorbeeld bij het behalen van een diploma, een sweet sixteen, de Gay Pride of een glitter en glamour feest. Met het EK/WK en Koningsdag kunnen de oranje ballonnen uit de kast getrokken worden. Met een bruiloft mogen de witte Just Married ballonnen natuurlijk niet ontbreken. De ballonnen kunt u aan elkaar knopen tot er een mooie ballonnenboog ontstaat waar de bruid en bruidegom onderdoor kunnen lopen.

 

Zo’n zelfde ballonnenboog kan natuurlijk ook gemaakt worden in de bedrijfskleur voor promotionele activiteiten of winkelopeningen. De ballonnen vine is een accessoires voor het creëren van zo’n mooie boog. Wij adviseren wel om ook er een elektrische ballonnenpomp bij te kopen anders bent u voordat het feest begint al buiten adem.

 

Waterballonnengevecht!

Op warme dagen vinden veel kinderen het heerlijk om met water te spelen. Een ideaal moment om de waterballonnen tevoorschijn te halen. Badkleding aan, een emmer vol waterballonnen klaarmaken en spelen maar! Daarmee zijn de kinderen wel een tijdje zoet. Vul de ballonnen niet té vol, want dan knappen ze. De waterballonnen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor u er een gezellig, kleurrijk feest van kan maken.

 

Modelleerballonnen voor de kinderen

U kent ze vast wel, de modelleerbare ballonnen die clowns vaak gebruiken om kinderen te vermaken. Hier vindt u een heel assortiment met de modelleerbare variant waarmee u prachtigste figuren en ballon dieren kunt maken. Blaas deze eenvoudig op met een ballonnenpomp zodat u zich niet uit de naad hoeft te blazen. We hebben zelfs een elektrische ballonnenpomp om het u nóg eenvoudiger te maken.

 

Service van e-Carnavalskleding

Wilt u uw ballonnen bestellen voor feesten en partijen? Dat kunt u bij e-Carnavalskleding.nl gemakkelijk en snel doen. Of u nou op zoek bent naar neon ballonnen, latex ballonnen, bedrukte ballonnen, transparante ballonnen of ballonnen die geschikt voor helium zijn, wij hebben het allemaal! Die speciale heliumballonnen kunt u vullen met helium, zodat ze blijven opstijgen. Wij verkopen een helium tank om de ballonnen te vullen. De ballonnen kunt u vastmaken met een touwtje, zodat ze niet verder de lucht in gaan. Wij hebben daarom ook satijn lint en ballonstokjes, om ze vast te houden, in het assortiment. Heeft u nog vragen over onze ballonnen? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op of lees onze veel gestelde vragen. Ballonnen voor 15:00 uur besteld? Vandaag besteld, morgen in huis!