Bent u op zoek naar geboorteversiering, bent u geslaagd en wilt u het huis versieren of zoekt u de juiste ballonnen voor een verjaardagsfeestje? Dan bent u aan het juiste adres bij e-Carnavalskleding. Wij hebben een ruim assortiment ballonnen voor veel speciale momenten, verjaardagen en feestjes. In ons assortiment vindt u grote ballonnen, feestartikelen en feestversiering. Zo maakt u van ieder speciaal moment een feestje!

Ballonnen kopen voor een geslaagd feest

In ons assortiment hebben wij ballonnen en feestversiering in verschillende kleuren, vormen en voor diverse gelegenheden. Grote ballonnen of kleine, modelleer- en helium ballonnen, bij ons is de keuze reuze! Of u nu een gender reveal party organiseert of iemand welkom thuis heet! Daarnaast hebben wij natuurlijk alle feestartikelen in huis om er een feest van te maken om nooit te vergeten.

Ballonnen voor diverse gelegenheden

Een feest is niet compleet zonder kleurige ballonnen. Wie ballonnen ophangt, laat meteen zien dat er wat te vieren valt. Voor elke gelegenheid zijn er verschillende soorten ballonnen. Wij hebben een ruim assortiment met allerlei vrolijk gekleurde ballonnen. Denk hierbij aan verjaardag versieringen, hawaii decoratie of een ballonnen voor een bruiloft.

Leeftijd en jubileum ballonnen

Het maakt niet uit of u een jubileum, 25 jarige trouwdag of een 40 jarig dienstverband viert. Voor elke gelegenheid is er een ballon met het juiste jaartal te vinden. Er zijn Sarah en Abraham ballonnen met de leeftijd erop.

Deze jaartal of leeftijd ballonnen zijn ook weer in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt er bij ons dus een vrolijke en kleurrijke boel van maken. Ook voor de dagen wanneer ‘happy birthday’ gezongen kan worden zijn leeftijd ballonnen heel passend.

 

Geboorte ballonnen zijn een groot succes

Oh baby, hello world! Is uw baby geboren? Dan mogen de roze of blauw gekleurde ballonnen in huis natuurlijk niet ontbreken. Voordat de baby geboren wordt, kunt u al een gender reveal party houden, waarbij u met ballonnen het geslacht van uw baby bekend maakt.

Hoe u dit doet? Koop neutraal gekleurde ballonnen, zoals bijvoorbeeld witte ballonnen of bruine ballonnen en vul deze met roze óf blauwe confetti. Daarnaast maakt u het feestje helemaal af met geboorte versiering. 

Zodra iedereen er klaar voor is, steekt u een naald in de opgeblazen ballon en iedereen weet of er een jongetje of meisje op komst is! De naam van de baby kunt u na de geboorte ook nog bekend maken, door met enkele letters folie ballon de naam van de pasgeborene te spellen!

 

Ballonnen voor feesten en feestdagen

Wilt u met Valentijnsdag uw geliefde verrassen? Wij hebben de volgende tips voor u. Vul de kamer met de prachtige hartjes ballonnen in een rode of roze kleur. Natuurlijk zijn er nog veel meer gelegenheden om de goedkope ballonnen op te blazen. Bijvoorbeeld bij het behalen van een diploma, een sweet sixteen, de Gay Pride of een glitter en glamour feest.

Met het EK/WK en Koningsdag kunnen de oranje ballonnen uit de kast getrokken worden. Met een bruiloft mogen de witte en rosé gouden ‘Just Married’ ballonnen natuurlijk niet ontbreken. De ballonnen kunt u aan elkaar knopen tot er een mooie ballonnenboog ontstaat waar de bruid en bruidegom gezamenlijk onderdoor kunnen lopen.

 

Zelf een ballonnenboog maken

Zo’n zelfde ballonnenboog kunt u natuurlijk ook maken in de bedrijfskleur voor promotionele activiteiten of winkelopeningen. De ballonnen vine’s zijn ballon accessoires voor het creëren van zo’n mooie boog. Wij adviseren wel om ook er een elektrische ballonnenpomp bij te kopen, anders bent u voordat het feest begint al buiten adem. Wij hebben verschillende ballonnen accessoires waarmee u dit voorkomt!

 

Helium ballonnen bij e-Carnavalskleding

We hebben speciale helium ballonnen in het assortiment opgenomen. De helium ballonnen kunt u vullen met helium, zodat ze blijven opstijgen. Wij verkopen een helium tank om de ballonnen te vullen.

De ballonnen kunt u vastmaken met een touwtje, zodat ze niet verder de lucht ingaan. Wij hebben daarom ook satijnen lint en ballonstokjes om er voor te zorgen dat ze niet te ver in de lucht stijgen.

 

Wat is het verschil tussen lucht en helium?

Wij krijgen vaak de vraag of u alle soorten ballonnen kunt gebruiken om met lucht of helium te vullen. Helaas is dit niet mogelijk. Er zit namelijk een groot verschil tussen deze 2 soorten vulling. Er zit een kwaliteitsverschil tussen helium soorten en de normale latex soorten.

Een latex ballon zal sneller leeglopen als u deze zou vullen met helium. Deze zullen snel knappen als u deze gaat vullen.

Mocht u vragen hebben over welke soorten ballonnen u nodig heeft en hoe u hiermee om moet gaan, dan zullen wij u via onze klantenservice helpen met al uw vragen. Zo weet u zeker dat u een mooie versiering thuis of op het werk kunt creëren.

 

Versiering hoeft niet duur te zijn

Vaak besteden bedrijven de versiering van een feest uit, waardoor de kosten voor de bedrijfsfeesten hoog zullen zijn. Wij willen als bedrijf een goedkope oplossing bieden door iedereen te helpen met het zelf versieren van de ruimtes. Met de juiste tips en tricks kunt u gemakkelijk en snel zelf een ruimte aankleden zonder hiervoor een professionele partij in handen te nemen. Wij willen u er graag bij helpen zodat u een goedkoop en vooral mooi versierd feest van kunt krijgen.

 

Trends van de laatste jaren

De laatste jaren ziet u steeds meer trend op het gebied van feesten. Hierin komt ook naar voren dat mensen steeds vaker kiezen voor een mooie versierde ruimte. Vooral tijdens de kroonjaren zoals 16 jaar, 18 jaar, 25 jaar en 50 jaar wordt er door onze klanten vaak gekeken naar geschikte producten.

Je komt dan al snel uit bij de opblaasbare cijfers die u in verschillende groottes en kleuren kunt krijgen. Doordat alle cijfers en letters te krijgen zijn om op te blazen, kunt u alle combinaties maken die u maar kunt bedenken. Maak zelf de mooiste combinaties en laat het ons zien door bijvoorbeeld een foto op te sturen van uw versierde feest. De cijfers- en letterballonnen zijn van een goede kwaliteit waardoor ze het gehele feest mooi blijven. 

 

Mogen wij u helpen met het versieren?

Het is natuurlijk een leuk werkje om voor iemand anders een feest te organiseren. Wij willen u daarbij graag helpen. Wij hebben al 10 jaar ervaring in het geven van een goed feestje en nemen graag wat werk voor u uit handen. 

Geeft u aan wat het idee is en of er gebruik gemaakt moet worden van specifieke kleuren? Dan kunnen wij u geheel vrijblijvend een mooi aanbod maken waarmee u de rest zult verbazen. Naast de verschillende soorten gekleurde ballonnen die wij verkopen, zijn er natuurlijk ook nog tal van andere feestversieringen waarmee u de ruimte aan kunt kleden zodat het echt een geweldig feest zal worden. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met onze klantenservice. 

Een offerte of aanbod is bij ons geheel vrijblijvend. Hoe groter het feest, des te hoger zal de korting zijn. Op onze site vindt u namelijk alleen prijzen per stuk. Als u een grote ruimte aan moet kleden, dan heeft u vaak veel stuks van eenzelfde item nodig. Bij een grotere afname hanteren wij speciale pakketprijzen. Zo kunt u goedkoop feesten en daar helpen wij u graag bij.

 

Service van e-Carnavalskleding

Wilt u uw ballonnen en andere feestartikelen bestellen? Dat kunt u bij e-Carnavalskleding gemakkelijk en snel doen. Of u nou op zoek bent naar neon ballonnen, latex ballonnen, bedrukte ballonnen of transparante ballonnen; wij hebben het voor u in het assortiment! 

Als u uw ballonnen vandaag nog bestelt, worden deze snel geleverd bij u! Ook kunt u achteraf betalen en direct uw ballonnen in huis halen. U kunt bij ons veilig betalen.

Naast chrome ballonnen en ballonnen in felle en effen kleuren, hebben we ook ballonnen diverse televisie thema’s, waaronder Mickey Mouse, Woezel en Pip en Star Wars. Mocht u een vraag hebben, dan raden we u aan om even bij de veelgestelde vragen te kijken of contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Daarnaast kunt u de algemene voorwaarden en veelgestelde vragen raadplegen. Dus: zoekt u ballonnen? Dan weet u ons te vinden. Onze ballonnen zijn geschikt voor ieder soort feestje.