Op zoek naar een ballonnenpilaar?

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren4 ProductenPagina 1 van 1

Het maken van een mooie ballonnenpilaar is echt super. Er zijn enorm veel gelegenheden die je kunt bedenken waarbij je een ballonnenpilaar kunt gebruiken. Wij krijgen vaak de vraag hoe je een eigen ballonnenpilaar kunt maken. Hieronder zullen wij je uitleggen hoe je dit kunt doen en wat je er allemaal bij nodig hebt. Wij weten dan zeker dat jij een mooie eigen ballonpilaar kunt maken zonder dat je daarvoor een bedrijf hoeft in te huren.


Zelf een ballonpilaar maken DIY

Zoals eerder aangegeven krijgen wij vaak de vraag of wij ook ballonnenpilaren leveren. Dat kunnen wij zeker doen. Wij kunnen je alleen ook wijzen hoe je het zelf voor elkaar kunt krijgen. Zo kun je zelf bepalen hoe groot alles wordt. Volg hieronder de stappen en je maakt zo met ballonnen een mooie ballonnenpilaar.

We beginnen bij de standaard voor de ballonnenpilaar. Dit kan een standaard zijn uit ons assortiment maar als je thuis nog een eenvoudige parasolvoet hebt in combinatie met een pvc buis of een bezemsteel dan heb je de basis al klaar staan. De hoogte van de steel is ook direct de hoogte die je kunt maken met ballonnen. Mocht alles hoger moeten dan moet je de steel verlengen of een andere gebruiken.

Daarna is het handig om te kijken hoe je de ballonnen gaat bevestigen. Wij gebruiken vaak een balloon vine. Dit is een plastic plat koord met daarin gaatjes. Hierin kun je gemakkelijk de knoopjes van de ballon door trekken waardoo de ballon vast komt te zitten. Als je steeds dezelfde afstand houd wordt het resultaat het mooiste. Let er ook even op dat je ze niet allemaal tegen elkaar aan zet. Door de vine om de ballonnenpilaar te draaien komt alles al dichter op elkaar te zitten. Zo kun je in een keer een complete slinger om de ballonnenpilaar maken. Mocht dit niet zo goed lukken dan kun je ook rondjes maken van de draad en deze in sets van 4, 5 of 6 ballonnen per etage om de bezemsteel doen. Zo bouw je de ballonnenpilaar als het ware op.


Hoe krijg ik mijn ballonnenpilaar allemaal even dik?

Als je begint met het opblazen van alles dan is het wel zo fijn als de ballonnen allemaal dezelfde dikte hebben. Hiervoor kun je een bak pakken die precies groot genoeg is. Als de wanden worden geraakt dan weet je dat er voldoende lucht in zit. Je kunt ook een kartonnenkaart pakken en hieruit een cirkel knippen. Als alles precies past weet je dat je op de goede weg zit. Het zien namelijk wel mooier uit dat alles gelijk is. Een andere optie is het gebruik van een electrische ballonnenpomp. Hiermee kun je gemakkelijk en snel de juiste formaten mee maken. Vaak zit er op deze pompen ook een doseerfuntie. De machine houd dan op bij de ingestelde hoeveelheid lucht. Mocht je dit graag willen dan kun je deze los aanschaffen. Let er wel even bij op dat je dan ook de juiste kiest want niet alle apparaten hebben deze functie ingebouwd.


Vragen over een ballonnenpilaar?

Mocht je vragen hebben over het zelf maken van een ballonpilaar, dan kun je altijd onze klantenservice inschakelen. Wij gaan direct met je vraag aan de slag. Aangezien wij al een tijdje meegaan in de feestbranch zullen wij je vraag wel kunnen beantwoorden. Zo kun jij fijn verder met het bedenken van jouw eigen gemaakte ballonnenpilaar.