Op zoek naar een balloon vine voor het bevestigen van een reeks ballonnen?

[]
Producten filteren
1 ProductenPagina 1 van 1
Ballon vine 5 meter
-55%
Ballon vine 5 meter
Op voorraad
€5,25€2,35
Populair in deze categorie

Ben je een beetje handig dan weet je wellicht al wat een balloon vine is. Dit is een koord waaraan je ballonnen kunt vast maken. Hiermee kun je snel en gemakkelijk de meest mooie creaties maken. Heb je binnenkort een feest en moet jij voor de feestversiering zorgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hoe je dit product goed gebruikt kun je hieronder verder lezen. Ook voor de mensen die wellicht al vaker gewerkt hebben met een balloon vine zitten hier handige tips bij.


Wat is een balloon vine?

Een balloon vine is een erg handig hulp middel om ballondecoraties te maken. Het is een soort koord waarmee je alle ballonnen aan elkaar kunt maken. Deze plastic strip met daarin perforaties is flexibel. Door de gaten steek je steeds de knoopjes van de ballon. Zo maak je een hele reeks in de kleuren combinaties die jij graag wilt samenstellen. Mocht de balloon vine te kort zijn dan kun je deze altijd verlengen met een extra stuk. Door de gaatjes kun je deze gemakkelijk aan elkaar bevestigen, al kan dat natuurlijk ook met een stuk sterke tape.


Gebruiken van een ballon vine

Als eerste kun je deze balloon vine gebruiken om een lange slinger te maken die je in de lengte op gaat hangen. Doordat de balloon vine van plastic is blijft deze stevig hangen. Het is een erg handig ballon bevestigingsmiddel. En door de gaatjes in de plastic kun je deze gemakkelijk met een spijkertje vasthangen aan de muur.
Een andere optie is om er een ballonpilaar of ballonnenboog mee te maken. Door de balloon vine weer te vullen met alle kleuren die je wilt en deze daarna om de boog te draaien krijg je de juiste verdeling tussen de kleuren. Mocht je een pilaar gaan maken dan kun je ook kleine ringetjes maken van de balloon vine. Deze vul je dan met ballonnen en daarna schuif je ze om de pilaar. Het is iets meer werk maar dat is een stukje gemakkelijke dan de complete balloon vine om een pilaar te draaien. Daarvoor moet je al snel met meerdere mensen zijn.


Hulp nodig bij het gebruik van de balloon vine?

Het is gebruikelijk dat je zit met vragen voordat je een balloon vine wilt kopen, maar ook voor de mensen die er een gekocht hebben en waarbij het werken met deze ballon bevestigingsmiddelen niet gemakkelijk gaat. Dan kun je onze klantenservice altijd bellen. Wij gaan je dan aan de telefoon helpen met de vragen die je hebt of met de problemen die je hebt. Zo kun je zelf de mooiste creaties maken door het gebruik van de balloon vine.