Paarse capes voor diverse doeleinden

[]
Producten filteren
6 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Voor tijdens een feest of festival is een paarse cape erg geschikt als basis. Veel mensen onder de rivieren willen altijd graag zelf een pak samenstellen. Hiervoor heb je dan wel enkele basis artikelen nodig vanuit waar je kunt starten. Een goedkope paarse cape is dan een goed item. Op internet kun je dan veel inspiratie opdoen zodat jij zelf je pak kunt maken. Ben jij zelf ook erg handig en houd jij van een beetje creatief bezig zijn? Dan is dit je kans. Laat je creativiteit de loop gaan en maak de meest mooie combinatie zodat jij een unieke outfit hebt voor komend feest.

 

Verschillende soorten paarse cape

We hebben een ruime keuze uit verschillende soorten paarse cape. Zo hebben we een paarse cape die geheel paars is. Zo wel van de binnen als de buitenkant. Maar we hebben ook een paarse cap waarbij alleen de binnenzijde paars is en de buitenzijde zwart. Zoek jij wellicht een vampieren cape met paarse kraag? Geen enkel probleem ook deze hebben wij voor zowel de volwassenen als voor de kinderen. Ook een griezel paarse cape hebben wij voor onze Halloween liefhebbers. Dit feest begint in Nederland steeds populairder te worden en is over komen waaien vanuit de USA. De kinderen verkleden zich dan en gaan langs de deuren om snoep op te halen. 

 

Meerdere kleuren cape's

Naast de mooie paarse cape hebben we ook nog vele andere kleuren in ons assortiment zitten. Zo hebben we mooie zwarte, groene, blauwe en ga zo maar door. Elke kleur heeft wel zijn eigen thema, zo hebben we superman bijvboorbeeld iedereen weet dat hij met zijn rode cape iedereen deed beschermen en over de stad kon vliegen. En zo kunnen we nog wel even blijven door gaan. Dus zoek jij een paarse cape voor de Halloween of een ander feestje dan ben je hier aan het juiste adres.