Op zoek naar een gras groene cape?

[]
Producten filteren
4 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Iedereen kent wel een superheld in groene cape. Juist voor deze mensen zijn er verschillende soorten groene capes te koop waarmee jij de superheld uit kunt hangen. Bij veel van deze capes krijg je ook een oogmasker erbij. Zo wordt je niet direct herkend als de jongen uit de buurt of van de plaatselijke voetbalvereniging. Jij kunt hierdoor fijn je eigen gang gaan. Let er wel even op dat superhelden ook altijd mensen redden of legendarische dingen doen. Het is daarom vooraf handig om te weten wat jij allemaal wilt gaan doen in je groene cape. Zo weet je zelf ook snel of je voor verassingen komt te staan of niet. Je moet namelijk echt overal een goed antwoord op hebben.

Verschillende soorten capes

We hebben in ons grote assortiment niet alleen groene capes. We hebben ze in alle kleuren maar we hebben ook apparte capes. Zo hebben we een sherlock holmes cape Deze typische Engelse capes zijn er eigenlijk twee, waarvan er eentje al eindigt over de schouders en de andere daar weer onderhangt. Zo hebben we ook verschillende soorten ventiaanse capes met super mooie kleuren en met verschillende lengtes. Dus als je ze besteld kijk goed in de productinformatie over welke lengte je nodig hebt.

Service e-Carnavalskleding.nl

We zijn op enkele manieren te bereiken voor vragen. We zijn telefonische te bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zij wij tot 12.30 bereikbaar. Het telefoonnummer is +31(0) 77 8200 208. U kunt ons ook een mailtje sturen naar [email protected]. U kunt ons tegenwoordig ook bereiken via whatsapp. Dus voor vragen over feestartikelen of groene cape staan wij voor u klaar!