Op zoek naar een zwarte cape voor halloween?

[]
Producten filteren
86 ProductenPagina 1 van 4
Populair in deze categorie

De zwarte cape is en van de meest favoriete verkleed kledingstukken voor Halloween. Dat begrijpen wij ook best want een mooie cape is heel eenvoudig te combineren bij allerlei outfits voor carnaval en Halloween. Zwarte capes passen bijvoorbeeld heel goed bij vampierpakken, vleermuis kostuums, Draculapakken maar ook bij voorbeeld bij een Zorro kostuum. Die veelzijdigheid van de cape maak het mogelijk om vele jaren plezier te hebben van je cape. Na gebruik in de carnavals of Halloween doos en bij de volgende gelegenheid haal je hem er gewoon weer uit voor een totaal nieuwe look. 

Zwarte cape als eenvoudig verkleedsetje

Zwarte capes zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Ook voor kinderen zijn is er een grote partiij zwarte capes op voorraad. Kinderen gebruiken deze capes ook graag al stoere outfit in hun spel op straat. Veel scholen hebben dan ook wel een of andere cape of mantel in de verkleed corner liggen. Wil je als vampier op pad dan adviseren we je om naast teen zwarte cape of mantel ook een paar vampiertanden te kiezen. Een enge verwarde Draculapruik past er ook prima bij. Met de speciale Halloween schmink maak je alles helemaal af. 

Zorro en de zwarte cape

Naast vampieren Dracula is de zwarte cape ook prima te gebruiken bij een Zorro outfit. Een zwarte cape en een zwarte oogmasker is voldoende voor de juiste look. Ook ridders en enge griezels als Mager Heinen dragen altijd een cape als ze op pad gaan voor hun dodelijke strooptochten. Kortom de zwarte cape is een veelzijdig product dat heel vaak inzetbaar is en daarom eigenlijk niet mag ontbreken in je feestkleding garderobe. Veel succes bij het vinden van de zwarte cape die het best bij jouw outfit past.


Zwarte cape voor kinderen

Kinderen zijn dol op verkleden. Daarom zijn veel kledingstukken die wij maken voor in onze feestcollectie ook gemaakt in kleinere maten. Zo zijn er ook speciale capes die je kunt kopen voor de kids. Dit zijn meestal zwarte capes die iets korter zijn en waarbij de halsomtrek smaller is. Zo vallen ook bij de kinderen de zwarte capes erg mooi en leuk. Je kunt dit item geweldig gebruiken als basis voor bij een halloween feest. Het voordeel van een cape is dat deze in veel gevallen erg goedkoop is. Als je er dan nog een venetiaans masker bij wilt bestellen dan past het al snel binnen het budget. Een tweede fijne bijkomstigheid is dat een zwarte cape altijd te gebruiken is. Dus als het feest voorbij is dan kun je hem in de verkleedkist leggen. Bij een eerst volgend feest stel je dan aan de hand van het thema weer je eigen outfit samen. Zo kun je steeds weer de zwarte cape gebruiken als uitgangspunt. Een ander item dat veel verkocht wordt is de tegen hangende kleur namelijk de rode kleur. Een rode cape is ook erg fijn om erbij te hebben zo kun je zelf afwisselen.


Laat je adviseren door ons

Vaak krijgen wij de vraag welke kleding men aan moet doen. In veel gevallen wilt met niet te duur uit zijn. Dan is een goedkope cape een mooie oplossing. Deze kun je als basis gebruiken voor veel outfits. Een goedkope zwarte cape kun je namelijk gebruiken met Halloween en je bent een vampier. Tijdens carnaval ben je een ruiter of ga je verkleed in zorrokleding. Tijdens een bal masque heb je de zwarte cape als Venetiaanse cape om. Zo zie je maar weer wat je allemaal kunt doen met een mooie zwarte cape. Mocht je er een voor de kinderen willen bestellen dan is er natuurlijk een cape speciaal op de lengte van het kind te koop. Vaak staat er de maat van de cape al bij uitgedrukt in centimeters. Je moet dit dan berekenen vanaf de schouders van het kind. Zo kun je zelf gemakkelijk bepalen of de uitgezochte cape daadwerkelijk geschikt is voor de persoon die hem moet gaan dragen. Het meten van de maat is bij een volwassen lange zwarte cape natuurlijk precies hetzelfde. De capuchon die aan een zwarte cape zit wordt nooit meegenomen in deze maatvoering. 


Ben je met een grote groep?

Als je met een grote groep bent en je hebt meerdere stuks nodig. Dan kun je het beste even een berichtje sturen naar onze klantenservice. Wij kunnen je dan een mooie aanbieding maken voor jullie groep. Zo kun je als carnavalsvereniging goedkoper slagen voor een toffe zwarte cape.


Onderhouden van een cape

Als je besloten hebt een mooie cape te kopen dan is het wel handig dat je weet hoe je met dit item om moet gaan. Veel van de kleding die wij verkopen is gemaakt van een polyester. Daardoor kun je niet alle behandelingen zomaar toepassen. Heb je de zwarte cape gebruikt en is deze vies geworden? Kijk dan even in het waslabel dat in het pak zit. Hierop kun je goed zien wat je wel en wat je niet mag doen. In veel gevallen is een handwasje zeker toegestaan. Veel wasmachines kunnen tegenwoordig het handwasje van je overnemen. Zorg er wel voor dat je geen andere items toevoegt anders heb je kans dat alles zwart zal worden. Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Op welke temperatuur je deze mag wassen dat kun je het beste lezen in het waslabel. Volg deze stappen goed op zo heb je het meeste plezier van jouw zwarte cape.