Op zoek naar een zwarte cape voor halloween?

Top categorieën Bekijk meer themas

De zwarte cape is en van de meest favoriete verkleed kledingstukken voor Halloween. Dat begrijpen wij ook best want een mooie cape is heel eenvoudig te combineren bij allerlei outfits voor carnaval en Halloween. Zwarte capes passen bijvoorbeel heel goed bij vampierpakken, vleermuis kostuums, Draculapakken maar ook bij voorbeeld bij een Zorro kostuum. Die veelzijdigheid van de cape maak het mogelijk om vele jaren plezier te hebben van je cape. Na gebruik in de carnavals of Halloween doos en bij de volgende gelegenheid haal je hem er gewoon weer uit voor een totaal nieuwe look. 

Zwarte cape als eenvoudig verkleedsetje

Zwarte capes zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Ook voor kinderen zijn is er een grote partiij zwarte capes op voorraad. Kinderen gebruiken deze capes ook graag al stoere outfit in hun spel op straat. Veel scholen hebben dan ook wel een of andere cape of mantel in de verkleed corner liggen. Wil je als vampier op pad dan adviseren we je om naas teen zwarte cape of mantel ook een paar vampiertanden te kiezen. Een enge verwarde Draculapruik past er ook prima bij. Met de speciale Halloween schmink maak je alles helemaal af. 

Zorro en de zwarte cape

Naast vampieren Dracula is de zwarte cape ook prima te gebruiken bij een Zorro outfit. Een zwarte cape en een zwarte oogmasker is voldoende voor de juiste look. Ook ridders en enge griezels als Mager Heinen dragen altijd een cape als ze op pad gaan voor hun dodelijke strooptochten. Kortom de zwarte cape is een veelzijdig product dat heel vaak inzetbaar is en daarom eigenlijk niet mag ontbreken in je feestkleding garderobe. Veel succes bij het vinden van de zwarte cape die het best bij jouw outfit past.