Vleugels voor elfjes, dieren en engeltjes

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter

Vleugels voor bij je elfjespak, dierenkostuum of engelenjurk

Mooie vleugels als accessoire bij jou carnavalspakje. Deze vleugels zijn er in alle maten en kleuren. Er zijn vleugels met veren maar ook vleugels van gaas met mooie opdruk. Kijk eens naar de Lieveheerbeestjes vleugels of engelen vleugels van witte of zwarte veertjes

Vliesvleugeltjes voor bijtjes en lieveheersbeestjes

Wat zou het mooi zijn als ook mensen konden vliegen . In dde Griekse oudheid heeft Icarus dat een keer geprobeerd maar dat werd een falikante mislukking omdat zijn veren vleugeltjes smolten toen hij te dicht bij de zon kwam. Nadien heeft de mensheid steeds geprobeerd om te vliegen met vleugels en machines. Met die machines en vliegtuigen is dat aardig gelukt. Met vleugels bevestigd aan de mens nog lang niet. Toch blijven vleugeltjes voor mensen een interessant thema. Engelen hebben bij voorbeeld engelen vleugels. Daarmee keken ze vanuit de hemel toe. Duivels hadden ook vleugeltjes alleen waren dat rode duivelsvleugeltjes of zwarte Satans vleugeltjes. Speciaal voor de carnavalspakken hebben we hier vleugeltjes voor carnaval voor je geselecteerd. Er zijn heel veel verschillende vleugeltjes voor carnavalspakjes. Denk aan de genoemde engelen vleugeltjes, duivelsvleugeltjes, maar ook aan de dieren vleugels, insectenvleugels en ja, zelf vampierenvleugels. Voor alle carnavalspakken waar vleugels bij horen vind je hier de juiste verenvleugels of vliesvleugeltjes. 

Witte engelen vleugeltjes en rode duivels vleugels

Ga je verkeed als liefelijk bijtje of Maya de bij dan heb je zeker de gele bijenvleugeltjes nodig. Deze vliesvleugeltjes voor bijenpakjes zijn mooi en verkrijgbaar in verschillende vleugelmaten. Ook voor lieveheersbeestjes zijn er lieveheersbeestjes vleugeltjes. Deze vliesvleugeltjes voor lieveheersbeestjes zijn rood met zwarte stippen zodat je echt op een leiveheersbeestje gaat lijken. Roze vlindervleugeltjes zijn er natuurlijk ook. Voor vampieren zijn er de vleermuisvleugels. Vaak zijn die vleermuis vleugeltjes zwart maar er zijn ook rode vampier vleugels te krijgen hier. De witte engelenvleugels hebben we al genoemd. Er zijn super grote vleugels voor engelen met echte witte veertjes maar ook kleinere vleugels voor kinderen met korte veertjes. Zwarte engelen vleugels met lichtjes worden veel gevraagd bij de zwarte engelen jurkjes, de vleugeltjes voor de engel des doods dus. Voor elfjes zijn er de speciale groene vleugeltjes. Deze groenen vliesvleugeltjes zijn speciaal afgestemd op de elfenpakjes die volop vind op deze site. Met een biertje op heb je misschien de neiging om de vleugeltjes uit te slaan. We adviseren je desalniettemin toch de voetjes op de vloer te houden want dit zijn enkel siervleugeltjes voor carnavalspakjes. De draagkracht van de vleugeltjes is echt beperkt. 

Vleugels met veertjes voor partykleding

Dus zoek je wings voor je carnavalspakje dan zit ook daarvoor goed in deze carnavalskleding winkel. Voor alle pakjes waar vleugeltjes bijpassen hebben wij de juiste vliesvleugeltjes, veren vleugeltjes en sier vleugeltjes. Groene vleugeltjes voor elfjes en witte vleugeltjes voor engeltjes. Vlieg maar eens lekker rond tussen deze gevleugelde vrienden en vindt de veertjes die bij jou passen. Een goede vlucht wensen we jou toe.