Carnavalspak online bestellen?

Top categorieën Alles tonen
Filter
Carnavalspak Rood Kapje
Bekijk video

Carnavalspakken voor uw carnaval


Een mooi en origineel carnavalspak is nodig bij het carnavalsfeest. Wij hebben een zeer groot assortiment aan carnavalspakken voor iedereen. Een ruim aanbod aan dames, heren, kinderen en ook baby carnavalspakken zijn te vinden in onze webshop. Kijk rustig rond voor uw carnavalspak voor uw carnavalsfeest.

Een leuk carnavalspak uitzoeken

Maart 2014 is het zover: carnaval! Het zuiden van het land en een deel van Groningen en Drenthe staat dan in het teken van feesten, drinken en natuurlijk kostuums. Maar met welk kostuum steel je nou de show? De verwachte trends van 2014 en tips om te shinen op carnaval.

Lekker gek carnavalspak!


Wat misschien wel het belangrijkste is tijdens carnaval: lekker gek doen! Niets is te gek als het om je kostuum gaat. Of je nou verkleed gaat als ketchupfles of als boormachine, grappige kostuums scoren altijd. Met carnaval wil iedereen immers lachen, ook wanneer het om kostuums gaat. Heren moeten wel uitkijken dat ze zichzelf niet te ordinair verkleden. Een Borat string of enorme penis carnavalspak is eerder fout dan lachwekkend. Té fout.

Beroemde personen carnavalspakken

Beroemdheden zijn altijd populair tijdens carnaval, ook dit jaar. De eerste Lady Gaga, Katy Perry en Rihanna kostuums zijn al gespot. Met carnaval kan iedereen zich wanen als superster! Kijk goed naar jouw favoriete popheld, het zal niet moeilijk zijn om hem of haar na te bootsen. Ook Justin Bieber en Miley Cyrus zullen populaire sterren zijn, geliefd of juist niet geliefd, ze zullen zeker een leuk voorbeeld zijn voor carnaval. Als groep is het leuk om verkleed te gaan als bekende popgroepen zoals One Direction. Maar ook carnavalspakken zijn er voor 'oude' sterren zoals Elvis Presley, Amy Winehouse, Marilyn Monroe en Michael Jackson. Een ode aan legendes als Bob Marley, Jimi Hindrix, The Beatles of Freddy Mercury zal nooit verkeerd vallen bij het carnavalsfeest.

Volg de actualiteit

Wat ieder jaar terugkomt in een carnavalspak is de actualiteit. Zo zullen kostuums gerelateerd aan de crisis zeker niet ontbreken in 2014. Ga als Amerikaanse dollar, zwerver of juist rijke ambtenaar. Gebruik daarbij een originele tekst over de crisis en klaar is Kees! Hiervoor is een duur carnavalspak niet eens nodig, met een beetje creativiteit knutsel je zo zelf iets moois in elkaar.

Be creative!

En daarmee kom ik bij het laatste punt om met een goed carnavalspak voor de dag te komen: wees creatief! Kostuums hoeven niet duur te zijn, wanneer je zelf met oude kleding aan de slag kunt gaan. Maar ook het combineren van oude carnavalspakken kun je een heel eind komen. Een boevenpak met een piratenhoed? Why not? Het belangrijkste is dat je kunt lachen om je kostuum. En last but not least: een hoop plezier hebt tijdens carnaval 2014!