Lieveheersbeestje vleugels als verkleed accessoires

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Een setje met lieveheersbeestje vleugels behoort tot de basis uitrusting van een lieveheersbeestje. Meisjes en dames zijn gek op dit kleine beestje. Tijdens carnaval worden deze lieveheersbeestje vleugels veel verkocht als basis. Hoe je een complete outfit verder samen kunt stellen leggen wij je hieronder uit. Zo kun jij een mooie combinatie maken met deze lieveheersbeestje vleugels.


Welke soorten lieveheersbeestje vleugels zijn er?

Wij hebben verschillende type lieveheersbeestje vleugels in de collectie zitten. Vaak lijken de vleugels veel op elkaar. Het verschil zit hem vaak in het aantal artikelen die je bij de lieveheersbeestje vleugels krijgt. Zo zitten er bij sommige vleugels ook een lieveheersbeestje diadeem. Dit kunnen alleen voelsprieten zijn maar ook complete hoofdband met sprieten en ogen. Je kunt ze ook gewoon los bestellen. Ook voor kinderen zijn er speciale lieveheersbeestje vleugels te koop. Deze lieveheersbeestje vleugels voor kinderen zijn gemakkelijk te dragen door de kinderen. Veel mensen stellen ook vaak zelf een lieveheersbeestje pak samen. Hoe je dit kunt doen kun je hier terug vinden. Zo doe je inspiratie op om alles zelf samen te stellen.


Maak je eigen lieveheersbeestje outfit DIY

Als je het leuk vind en je bent een beetje creatief dan is het erg leuk als je zelf een beetje artikelen gaat samenstellen. Zo kun je een rode petticoat als basis nemen. Hierop kun je dan weer een rood shirt dragen. Zo ben je al aardig in de lieveheersbeestje sferen. Daarbij heb je dan nog wel een setje met lieveheersbeestje vleugels nodig en iets voor op je hoofd. Ook de benen moet je voorzien van een setje met lieveheersbeestje panty's. Zo kun je zelf je eigen pak samenstellen en ben je er ook zeker van dat niemand anders een zelfde outfit aan zal hebben.


Hoe kan ik de lieveheersbeestje vleugels dragen?

Alle vleugels die wij verkopen kunnen door kinderen en volwassenen gemakkelijk gedragen worden. Er zitten namelijk aan de lieveheersbeestje vleugels elastiekjes waar je de armen doorheen kunt steken. Zo blijven de lieveheersbeestje vleugels goed op hun plaatst. Ook als je een beetje wild aan het rondfladderen bent. Kijk maar eens welke lieveheersbeestje vleugels jij wilt kopen.