Super toffe metallic schmink voor verkleedfeesten

[]
Producten filteren
35 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

In ieder koffer horen wel een of meerdere potjes metallic schmink. Dit product was enkele jaren geleden enorm in trek en de nummer 1 als verkocht type. Inmiddels heeft de neon schmink deze positie overgenomen. Dit wilt natuurlijk niet zeggen dat het niet meer verkocht wordt. De ene kleuren worden namelijk meer verkocht voor bij festivals en evenementen. De metallic schmink is meer voor tijdens carnaval geschikt of voor theater groepen.


Wat is metallic schmink?

Als je metallic schmink wilt kopen is het fijn als je weet wat de eigenschappen zijn van dit type. Net als alle andere soorten wordt ook metallic schmink gemaakt in alle bedenkbare kleuren. Het verschil zit hem erin dat er in het productieproces een hele fijne glitter wordt toegevoegd. Hierdoor ontstaat er een metallic kleur. Deze kleur zorgt voor een mooie sprankeling en glans als resultaat. Dat is natuurlijk weer net iets anders dan alleen maar een pastelkleur op je gezicht.


Welke metallic schmink soorten zijn er?

Zoals bij alle soorten schmink zijn er ook duidelijke verschillen tussen deze groep. Zo kun je dit product kopen als aqua schmink maar ook in alle andere vormen. Vooral de water gedragen versie is erg in trek. Dit wordt door veel mensen gezien als de beste soort voor de huid. Vooral bij het gebruik van kinderen wordt er gezegd dat de water variant dan beter is dan de andere soorten die worden aangeboden.
Buiten de samenstelling zijn er natuurlijk veel verschillende kleuren die je kunt kopen. Ook kun je er voor kiezen om niet alleen losse potjes te kopen maar om een complete schmink palet aan te schaffen. Door alle kleuren op een bord te hebben ben je als moeder direct klaar om de kinderen te schminken in de leukste dieren of figuren. Het voordeel is dat je direct alles bij de hand hebt, kortom je kunt zo beginnen.


Hoe moet ik het gebruiken?

Je kunt metallic schmink gebruiken zoals elk andere soort in de markt. Er zitten geen speciale voorwaardes aan het gebruik. Gewoon met een sponsje of penseel aanbrengen op het gezicht of lichaam met een beetje water. Ben je klaar met schminken dan kun je alles afdoen met water. Dit geldt ook voor je gezicht en lichaam. Als je de metallic schmink wilt verwijderen kun je alles afspoelen met water en een washandje.

Vragen?

Mocht je na het lezen van bovenstaande tips nog vragen hebben dan kun je altijd onze klantenservice inschakelen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 077-8200208 en wij helpen jou op weg met de beste adviezen. Zo kun jij de beste metallic schmink kopen die bij jou past. Ben je met een groep of vereniging dan gelden er wellicht speciale tarieven voor jullie. Neem even contact op en stuur ons een mail met alle artikelen en aantallen die je wilt bestellen. Dan maken wij een speciale aanbieding voor jullie. Zo koop je goedkope metallic schmink snel en gemakkelijk online.