Mooie aqua schmink in diverse kleuren voor een prikkie!

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren160 ProductenPagina 1 van 7

Er is altijd veel vraag naar aqua schmink. Dit komt door de samenstelling van het product. Wij zullen je hier zometeen meer over vertellen. Zo kun je zelf de afweging maken welke soort schmink je wilt kopen. Veel mensen denken namelijk ik koop even wat potjes in verschillende kleuren en klaar is Kees. Dat is in onze ogen een foute gedachte. Er zit namelijk erg veel verschil tussen de verschillende soorten aqua schmink maar ook tussen de versies die een andere basis hebben.


Waarom is aqua schmink zo in trek?

Veel mensen zweren bij het gebruik van aqua schmink. Dat is ook niet heel gek. Het komt doordat deze soort op water basis is. Aqua is natuurlijk een ander woord voor water. Het kan dus ook gemakkelijk water schmink genoemd worden. Zodra je de aqua schmink nat maakt kun je deze gemakkelijk aanbrengen. Het voordeel van het gebruik van aqua schmink ik dat deze snel droogt en je het gemakkelijk kunt verwijderen. Zodra je het weer nat maakt, dan haal je de kleuren zo weer van het gezicht. Vooral bij kinderen is het gebruik van deze soort erg aan te raden. Kinderen hebben namelijk weinig geduld. Dan is het snel drogen en het gemakkelijk verwijderen van de aqua schmink natuurlijk erg fijn. Wij geven klanten ook vaak de tip mee om de aqua schmink te verwijderen net een lotion of een beetje gezichtszeep. Zo zorg je er weer voor dat de huid niet teveel belast wordt. Vooral bij kinderen kan een huid snel geïrriteerd raken.


Losse potjes of toch een complete set

Natuurlijk moet je altijd zelf het besluit nemen wat je graag wilt kopen. Afhankelijk van het gebruik kun je ervoor kiezen om een aqua schmink palet te kopen. Dit zijn sets waar direct meerdere kleuren op zitten. Zo ben je met het kopen van een set aqua schmink direct klaar voor de komende jaren. Je kunt er ook voor kiezen om losse potjes te kopen. Alle kleuren die in de sets zitten worden los verkocht. Daarbij zijn er bij de losse potjes aqua schmink ook nog veel andere tinten. Ben je op zoek naar een specifieke tint dan kun je deze vaak niet vinden op een set. 


Wat heb ik nodig om alles aan te brengen?

Ben je nog niet zo ervaren in het schminken van mensen dan geven wij je hier enkele tips. Zo is het natuurlijk handig dat je in het bezit bent van een of meerdere schmink penselen. Hiermee kun je de aqua schmink mooi aanbrengen op het gezicht. Voor de grotere oppervlaktes kun je beter een schmink sponsje gebruiken. Mocht je patronen willen dan kun je schmink sjablonen kopen. Ook hiervoor adviseren wij je een sponsje te gebruiken waarmee je deppend de kleur aanbrengt op het gezicht of lichaam. Zo krijg je het mooiste resultaat. Voor meer tips kun je altijd bij de producten terecht. Hier staat een duidelijke uitleg hoe je deze items moet gebruiken.


Tips en informatie via onze klantenservice

Wil je meer informatie over de water schmink of de aquaschmink. Dan kun je altijd onze medewerkers van de klantenservice inschakelen. Wij zijn op werkdagen geopend om jouw vragen te beantwoorden. Via 077-8200208 kun je contact met ons opnemen. Wij gaan dan direct aan de slag voor jou om de vragen spoedig te beantwoorden. Veel van onze aqua schmink kan direct verstuurd worden. Zo kun je lastminute nog even snel een bestelling plaatsen als je morgen deze items nodig hebt. Kijk wel even goed welke kleuren aqua schmink je wilt kopen.