Mooie bruine schmink voor bij carnavalspakken

[]
Producten filteren
11 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Iedereen heeft wel eens bruine schmink nodig. Daarom bieden wij veel verschillende soorten aan waarmee jij gemakkelijk en snel je gezicht kunt schminken. Weet je al exact welk soort bruine schmink je wilt kopen dan hoef je onderstaande tips niet meer te lezen. Wil je toch liever weten wat de verschillende soorten bruine schmink zijn dan kunnen wij je dit uitleggen en hierin adviseren.


Soorten bruine schmink

Er zijn veel verschillende soorten te koop. Als eerste zit er natuurlijk een groot verschil tussen de tinten bruin. Mocht je donker bruine schmink willen kopen of toch liever licht bruine schmink. Hiertussen vallen ook nog heel veel tinten. Buiten dat er een duidelijk kleurverschil zit tussen bruin en bruin, zit er ook een verschil in de samenstelling van het product. De meesten soorten bruine schmink die wij verkopen zijn op waterbasis. De bruine aqua schmink is een veel verkocht product. Je kunt er namelijk gemakkelijk mee werken en het verwijderen van dit type schmink is ook nog eens erg gemakkelijk. Dit is wat veel carnavalsvierders graag willen. Want na een dag of avond stappen heb je geen zin om nog uren voor de spiegel te staan om je gezicht schoon te maken. De andere soorten schmink gaan er met een remover ook wel vanaf, maar het kan iets moeilijker gaan.


Aanbrengen van bruine schmink

Het is erg belangrijk om van te voren te bedenken wat je precies wilt gaan maken. Daar pas je je plan op aan. Aangezien de bruine schmink een donkere kleur is in het kleurenspectrum zal deze kleur de lichtere kleuren altijd overstemmen. Kortom heb je bruin gebruikt dan is het erg moeilijk om dit nog aan te passen naar een lichtere kleur. Dan kun je er beter voor kiezen om het weg te halen en opnieuw te beginnen. Mocht je het hele gezicht of lichaam donker willen maken dan kun je het beste gebruik maken van een schmink sponsje. Dit is een spons met een zeer fijne structuur waarmee je snel en egaal grote oppervlaktes van kleur kunt laten voorzien. Ga je fijner te werk dan kom je uit bij schmink penselen. Een voorbeeld van een pak waarbij je het gezicht volledig bruin kunt schminken is bijvoorbeeld bij een paashaaspak. Daarna zet je met zwart of wit de snorharen op het gezicht en dan ben je klaar. Zo zijn er nog genoeg andere gelegenheden waarbij je een goedkoop potje bruine schmink kunt gebruiken.