Leuke glitter schmink voor themafeesten

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren42 ProductenPagina 1 van 2

Wie wilt er nu geen glitter schmink op het gezicht met een festival of carnaval? De laatste jaren zijn er veel kleuren bij gekomen waarin de glitters zijn verwerkt. Waar je vroeger nog alleen schmink had in pastelkleuren komen er steeds meer varianten bij waarin ook glitter schmink gemaakt wordt. Dit zorgt ervoor dat de keuze nog groter wordt waardoor jij nog specifiekere wensen kunt hebben om bij ons te slagen voor een mooie set met glitter schmink.


Wat is glitter schmink nu eigenlijk?

Voor dat je glitter schmink wilt kopen is het handig om te weten wat het is. In veel gevallen is het gewone aqua schmink maar dan met een toevoeging van glitters. Door dat deze glitters erin zitten krijgt je een totaal andere demensie. Voornamelijk dames vinden het werken met een goede glitter schmink erg fijn en leuk. Je kunt je namelijk nog meer uitleven. De laatste jaren zie je ook genoeg heren met glitter schmink op het gezicht. Dit was in het begin nog niet het geval maar gelukkikg durven de heren het ook gewoon te dragen.


Aanbrengen van glitter schmink

Net als alle andere soorten kun je ook deze vorm gewoon met een schmink penseel of een sponsje opbrengen. Door het even nat te maken wordt het smeerbaar. Zorg er wel voor dat je niet teveel ewater gebruikt. Anders zal alles al snel uitlopen en dan krijg je nooit het gewenste resultaat. Wij adviseren altijd om een spray met water te gebruiken. Zo kun je het water egaal verdelen over het potje of de schmink palet
Het alleen gebruiken van de glitter schmink kan, maar het is mooier om bepaalde accenten te maken met deze vorm. De andere gedeeltes zouden wij gewoon doen met neutrale kleuren. Zo maak je er een mooi geheel van. Het oefenen met schminken is wel aan te raden. Soms denk je het is zo gedaan ik doe wel wat, maar dan kom je bedrogen uit. Oefening baart kunst is ons motto. Zeker als je grote groepen met carnaval moet voorzien van kleur is het aan te raden om enkele keren vooraf te oefenen zodat je exact weet wat je moet doen en wat er natuurlijk fout kan gaan.


Advies nodig bij het bestellen

Aangezien je ook niet alles kunt weten zit er dagelijks een team met klantenservice medewerkers voor u klaar om u te adviseren bij het kopen van glitter schmink. Ook met vragen over aanverwante producten kun je bij ons terecht. Wij gaan dan direct voor je aan de slag om het juiste antwoord te geven. Zo kun jij snel aan de slag met het oefenen. Zoals je hierboven hebt gelezen is dat wel zo handig. Nu kun je fijn doorgaan met mooie glitter schmink te kopen.