Aanplak baarden en snorren voor de ultieme vermomming

Heel veel soorten aanplak baarden, plaksnorren en nep bakkebaarden voor een snelle en mooie vermomming. De plakbaarden zijn er in allerlei soorten. Lange plakbaarden maar ook venijnige kleine plak sikjes.

Baarden en snorren voor carnavals vermommingen

Iedereen kent de uitdrukking daar krijg ik een sik van. Welnu met deze plak sikjes voor carnaval is dat ook echt waar. Het grappige is dat je hier alle nep gezichtsbeharing kunt vinden om jezelf eens goed te vermommen. Wil je je gezicht schminken met onze prachtige carnavals schmink dan hoort daar ook de juiste feestpruik en de juiste gezichtsbeharing bij. Het zal lastig worden om te kiezen. Alleen al het aantal aanplak nep snorren voor carnaval is gigantisch groot. Er zijn zwarte plaksnorren, bruine aanplak snorren. Rode feestsnorren, piraten snorren en baarden, de Arabische sjeik snor enzovoort. Dan hebben we het alleen nog maar over snorren en kleuren. Wat dacht je van de modellen? Wil je graag een Chinese hangsnor, een Salvador Dali snorretje, een echte zeiksnor of een vette Vikingen plaksnor, of een duivels snor de keuze is aan jou. Alle soorten feest snorretjes vind je hier. Naast de plaksnorren zijn hier ook de plak baarden en voorbind baardjes voor carnaval te vinden. Witte plakbaarden of langer Sinterklaas baarden. Zeg het maar. Een Viking baard of een maffia baardje, je vind ze hier. Net zo als de aanplak bakkebaarden in allerlei kleuren. De Elvis bakkebaarden spreken zeker tot de verbeelding. Alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook nog dikke aanplak nep wenkbrauwen. Plak wenkbrauwen dus die van jouw gezicht een totaal ander uiterlijk maken.

Plak baarden en plaksnorren voor party's

Plaksnorren en aanplak baarden voor carnaval en feestje plak je vast met speciale snorren lijm. Deze baarden lijm plakt prima en irriteert de huid niet. Je verwijdert de aanplak snorrenlijm heel eenvoudig met een beetje water. Dus als je een Kerstmannen baard, een baard voor Sinterklaas of een woeste rode Schotse baard op je gezicht wilt plakken dan is dat geen probleem. Ook de plaksnor zoals de Musketiers snorretje, de Viking snorren, sjieke aanplak krulsnorren en lange Chinese snorren met staartjes kun je prima vastplakken met deze snorren lijm voor carnaval. Als je een brilletje met snor neemt heb je deze lijm niet nodig uiteraard. De plak wenkbrauwen zijn soms zelfklevend. Deze zelfklevende wenkbrauwen en zelfplakkende bakkebaarden zijn helemaal makkelijk in het gebruik. Kijk dus even welke aanplak beharing je wenst, met of zonder losse snorren plaksel. 

Een super verkleedparty met plaksnorren en kriebelbaarden

Dat zit dus wel plaksnor in deze super uitgebreide kapsalon voor gezichtsbeharing voor carnaval. Als je hier niet naar buiten loopt met een totaal ander uiterlijk dan weten wij het niet meer. Een mooie nep snor, mooie nep wenkbrauwen of een prachtige nep baard wordt natuurlijk nog mooier met een bijpassende feestpruik. Ook die vind je volop in deze grimeer winkel voor met nep haren. Dus zoekt u baarden en snorren sets, dan weet u ons te vinden.