Aanplak nep wenkbrauwen voor carnaval

[]
Producten filteren4 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Op zoek naar nep wenkbrauwen passend bij de grimmage en bij je carnavalspak, dan zit je hier wel goed. Naast de snorren en baarden zijn hier dus ook de volle wenkbrauwen die je gezicht een heel ander aanzien geven. Onze plak wenkbrauwen zijn er in allerlei kleuren. er zijn grijze nep wenkbrauwen, bruine wenkbrauwen maar ook de typische oude mannetjes wenkbrauwen.

Carnavalsvierders en toneelgezelscheppen gebruiken nep wenkbrauwen

Plak wenkbrauwen zijn gemakkelijk in het gebruik. Je hebt 2 soorten nep wenkbrauwen. er zijn zelfklevende wenkbrauwen maar ook wenkbrauwen die je met speciale grimeerlijm vast zet op je huid. Je kunt de wenkbrauwen met gemak over je eigen wenkbrauwen heen plakken. Met een beetje water laat de lijm los zodat je ze pijnloos weer kunt verwijderen. Nep wenkbrauwen worden meestel gebruikt in combinatie met ander nep gezichtsbeharing. Denk daarbij aan plak sikken, nep baarden, bakkebaarden, waarvan die van Elvis wellicht het meest beroemd zijn. Nep snorren horen vanzelfsprekend ook tot de gezichtsbeharings collectie.

Gezichtsbeharingssets met nep wenkbrauwen

Wil je in een keer klaar zijn zonder kleurverschillen dan kun je kiezen uit onze gezichtsbeharingssets. In deze setjes zitten wenkbrauwen, nep bakkebaarden, snorren, sikken en baarden. Deze complete snorrensets zijn verkrijgbaar in alle gangbare natuurlijke haarkleuren. Dat is wel zo makkelijk als je een bepaald typetje uit wilt beelden. Niet voor niets worden deze sets veel gebruikt door toneelgezelschappen en vriendenclubs die een sketch uit willen voeren. Kortom aals je zoekt naaar originele gezichtsbeharing, kijk dan maar een rond in deze grote collectie nep beharing. Onze nep weknbrauwen zijn meermaals te gebruiken. Zeker als je gaat voor nep wenkbrauwen die je met speciale baardlijm, die hier ook te koop is, aanbrengt op je gelaat. Veel plezier met het pronken met je nieuwe nep wenkbrauwen