Leuke opblaasbare pompoenen voor griezelfeesten

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Een mooi uitgesneden pompoen tijdens de halloween kent iedereen wel, maar wat nu als je geen tijd meer hebt dan is een opblaasbare pompoen de ideale oplossing! We hebben ze in verschillende maten maar ook met verschillende opdrukking en leuke details. Het is dus maar net welke opblaasbare pompoen het beste bij jou wensen past. 

 

Opblaasbare Pompoen

Over de kleur van een opblaasbare pompoen hoeven we het niet te hebben want deze is algemeen bekend. Het enige verschil dat wij hebben is dat zoals hierboven al vermeld staat sommige hiervan een speciale opdruk hebben. We zullen er nu enkele uitlichten. Zo hebben we de stapelbare opblaasbare pompoen. Dit grappige item heeft dus twee pompoens op elkaar staan en de bovenste heeft ook nog een zwarte heksenmuts op met gouden sterren. Vindt jij nu die zwarte muts nu leuk maar niet de gestapelde versie dan hebben we er ook een waarbij deze een muts draagt. Dus voor ieder die wat wilt hebben wij zeker een feestartikel. 

 

Leuke bijkomende artikelen

Ben je nu naast een opblaasbare pompoen ook nog op zoek naar andere items in deze categorie? Dan kunnen wij jou zeker helpen. Zo hebben we verschillende soorten pompoenen decoratie voor tijdens de Halloween. Maar ook leuke pompoen glazen en slingers. Dus hou jij een griezel feest thuis en zoek je nog naar leuke items dan hebben wij ze ook voor jou. Maar ook voor de kinderen hebben we genoeg keuze. Zo hebben we leuke en enge pompoen maskers, lampionen en ook hoeden. En voor de echte liefhebbers hebben we ook complete pompoen kostuums. Dus kunnen wij jou helpen met een opblaasbare pompoen of een ander feestartikel dan helpen wij u graag.