Loop halloween en griezeltochten met een pompoen lampion

[]
Producten filteren6 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ben je op zoek naar een leuke pompoen lampion voor jou kind of misschien wel voor jou zelf? We hebben hele goedkope lampion waardoor jij voor een prikkie al rond kunt lopen met een pompoen lampion. We hebben verschillende soorten pompoen lampion we zullen deze in het volgende kopje uitlichten.

 

Verschillende soorten pompoen lampionen

U zult wel denken wat voor verschillen zitten er dan in behalve de prijs? Zo hebben de pompoen lampion verschillende afmetingen en bedrukkingen, ook de vorm is bij sommige lampionen wat anders. Zo hebben we verschillende pompoen lampionen waarbij het een soort lantaarn is (rechte koker). Op deze pompoen lampionen staan leuke bedrukkingen. Het is dus maar net de vraag welke bedrukking jij het leukste vindt of je kind. We hebben ook andere leuke lampionen op onze site staan. De meeste hebben al de vorm van een pompoen. Ook de bekende oranje kleur komt in alle pompoen lampionen terug. Sommige hebben een lach en sommige hebben een enge uitstraling. Want deze pompoen lampion wordt het meeste gebruikt tijdens de Halloween. De kinderen gaan dan langs de deuren om zo snoep op te halen bij de buren. Een toffe pompoen lampion zal ze daar goed bij kunnen helpen! De pompoen lampion hebben verschillende grotes, kijk dan even bij de productinformatie welke afmeting erbij staat. Mocht deze er niet bij staan neem dan even contact op met onze klantenservice. 

 

Bijkomende pompoen items

Naast de super toffe pompoen lampionen hebben we ook nog andere leuke artikelen. Zo hebben we complete pompoen kostuums voor de echte liefhebbers. Maar ook andere leuke items zoals pompoen decoratie voor thuis. Ook pompoen slingers en glazen mogen hierbij niet ontbreken. Ook verkopen we enge pompoen masker waarmee jij de kinderen weg kunt jagen als ze om snoep komen vragen aan jou deur. Deze trend is overkomen waaien vanuit de V.S. en ook in Nederland wordt het steeds populairder. Dus voor vragen over een pompoen lampion of andere items stel ze gerust aan onze klantenservice.