Leuke pompoen hoeden voor griezelfeesten

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren3 ProductenPagina 1 van 1

Een pompoen hoed is geen normale hoed. Dit type hoed heeft in veel gevallen namelijk de vorm van een pompoen of er zit op de pompoen hoed een grote en soms lichtgevende pompoen. Deze pompoen hoeden worden veel verkocht tijdens de oktobermaanden als het weer bijna Halloween is. Tijdens Halloween worden en namelijk veel pompoenen gebruikt om het een en ander te decoreren. Ben jij ook zo iemand die het leuk vindt om een pompoen uit te hollen en er een kaars in ter zetten zodat het lijkt dat het een engerd is? Dan is het wellicht leuk als je zelf op het feest rond gaat lopen met een eigen pompoen hoed op je hoofd.


Voor wie is de pompoen hoed geschikt?

Als je van plan bent om jezelf te verkleden in een pompoen kostuum, dan wil je wellicht ook iets op je hoofd. Wij hebben voor deze mensen verschillende soorten pompoen hoeden te koop. Deze zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Mocht een kind de hoed niet helemaal passen, dan kun je er voor kiezen om er een bandana of zakdoek bij te bestellen. Deze rol je dan op en bind je dan om het hoofd. Daarna schuif je de pompoen hoed erover en klaar is kees.


Zelf een pompoen hoed maken

Ben jij een echt DIY type en wil jij graag een unieke pompoen hoed maken? Dan kun je bij ons verschillende artikelen krijgen waarmee jij een toffe eigen versie kunt maken. Als basis heb je dan een hoge hoed of een bolhoed nodig. Daarna kun je wat pompoen accessoires bestellen en bijvoorbeeld een oranje boa. Met al deze artikelen maak jij je eigen pompoen hoed zoals niemand deze heeft. Heb jij ook al zin om er een voor jezelf te maken? Neem dan gerust een kijkje en bij vragen horen wij het. Het is ook erg leuk als je dit samen gaat doen met je kinderen op een woensdag middag. Dan heb je een leuke activiteit en direct iets een pompoen hoed klaar voor het halloweenfeest op school.