Grappige ketchup kostuum voor bij frietzak pakken

[]
Producten filteren
1 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ketchup kostuum kopen omdat jij je altijd al als een ketchup fles door het leven wilt gaan. We hebben enkele verschillende pakken voor jou dus keuze genoeg voor onze klanten!

Verschillende soorten ketchup fles

We hebben in ons assortiment verschillende soorten ketchup kostuums. De opbouw van de kostuums zijn allemaal het zelfde. Je waant je echt in een fles. Je gezicht is vrij omdat er in de hals van de fles van het kostuum een gat is gemaakt. Het zou natuurlijk raar zijn als je er niet door heen zou kunnen kijken en je overal tegen aan loopt. Het verschil in de pakken zit hem namen in de bedrukking van de fles zelf. We zullen er kort drie op een rij zetten. De eerste fles kost €24,95 Op de bedrukking staat de tekst saucy tomato ketchup. Het is op een wit stuk stof gedrukt (dit lijkt net zoals een etiket op een fles). In het midden staat nog een vrolijke tomaat die knipoogt naar jou. Misschien vindt jij met dit pak nog wel een tomatenliefhebber waarmee jij een leuke avond mee kunt beleven. Op de tweede ketchup kostuum staat de tekst spicy tomato ketchup met daar onder drie tomaten afgebeeld. Het 'etiket' is in het groen. Hierdoor geeft de kleur combinatie van de rode fles en het groene etiket een goede en duidelijke impressie weer. Het laatste pak heeft wel de leukste omschrijving / bedrukking. Hierop staat Hot tomato red sauce met in het midden een super vrolijke tomaat met twee duimpjes omhoog. Dit pak kost €33,95 en is een super mooi ketchup kostuum om te hebben.

Productinformatie

Heeft u een ketchup kostuum gekocht gefeliciteerd met uw aankoop! We hebben naast dit pak ook nog andere leuke kostuums zoals een friet kostuum, hotdog pak, hamburger pak en nog vele andere. Deze vindt u onder de categorie eten, fruit en groente! Dus zoekt u nog een leuk ketchup kostuum zit u hier op de juiste plek.