Smakelijke hamburger pakken voor de hongerige feestvierder

[]
Producten filteren
0 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Er zijn verschillende soorten hamburger pakken die je kunt aanschaffen als je een feestje hebt. Het thema moet wel een beetje te maken hebben met een snackbar of hamburgers anders kun je beter een van de andere items bestellen. Nu is aan jou de keuze welke outfit je graag wilt kopen. Met een hamburger pak aan zul je zeker opvallen tussen de andere feestgangers.


Wat is een hamburgerpak?

Je vraagt je wellicht af hoe een hamburger pak er daadwerkelijk uit kan zien. Er zijn in de markt voor feestkleding verschillende opties te koop waarmee jij als hamburger verkleed kunt gaan. Een van deze pakken is bijvoorbeeld warbij jij de burger bent en de rest om je heen een broodje is. Dit is net zoals een donut kostuum of een hotdog pak. Naast deze verschillende eetbare kostuums kun je ook kiezen voor een andere optie. Zo zijn er complete drie delige pakken waarmee jij kunt gaan rondlopen. Deze pakken hebben een grappige opdruk met hamburgers en frietjes. Het lijkt net alsof jij zo uit de snackbar bent komen wandelen. 


Wat kan er bij mij hamburger pak gekocht worden?

Er zijn buiten de mooie hamburger pakken ook nog grappige eten kostuums te koop waarmee jij en je vrienden elkaar aan zullen vullen. Zo kun je de groente outfits zoals een wortel pak combineren met een hamburger pak. Ook als jij een rondlopende ketchupfles wilt zijn wat wel toepasselijk is bij een hamburgerpak dan ben je bij ons aan het goede adres. Maak de meest rare combinaties met je vrienden en wellicht dat je er ook nog eens een leuke prijs mee kunt winnen. Let wel even goed op de maatvoering van de drie delige pakken. Dit zijn namelijk heren maten. Dames kunnen deze pakken ook bestellen alleen moet je dan bij de damesmaat er 10 bijtellen om bij de herenmaat uit te komen. Zo kun je ook als vrouw een hamburger pak kopen.