Friet kostuum, lekker met een beetje zout en saus

[]
Producten filteren1 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Wil jij een mooi friet kostuum kopen voor een feest? Dan hebben wij verschillende soorten voor jou in de aanbieding. Wil je een frietzak kostuum kopen of ben je meer voor het patatje met pak geschikt. Ook als je een masker wilt met alleen maar frietjes ben je bij ons het mannetje. Ook een 3 delig pak hebben wij met friet print in de aanbieding. Welke soort je ook graag wilt hebben, wij hebben een mooie versie voor jou.

Friet kostuum voor friet liefhebbers

Wil jij dit jaar ook verkleed gaan in een leuk friet kostuum. In deze afdeling van onze website vindt je ook de wat ongezondere maaltijden als echte carnavalspakken. Het aantrekken van een ongezonde etenswaar zorgt er overigens niet voor dat je er kilo's bij zult krijgen. Met het friet kostuum als vermoming zul je veel bekijks trekken in de kroeg. Vooral op de latere momenten van de dag als de mensen om je heen honger beginnen te krijgen. Dan moet je in je friet kostuum echt gaan oppassen. Voor dat je het weet zit je vol met mayonaise of curry. De friet wordt gepikt waar je bij zult staan. Dat zou toch zonde zijn van je mooie outfit. Kortom wees op je hoede als je verkleed gaat in een patat kostuum. Er liggen voldoende kapers op de kust die wel een frietje met jou mee willen pikken.

Met vrienden als snacks

Als je met meerdere bent is het leuk om een aantal pakken te combineren. Als je een kleine vriendengroep hebt dan gaan er 1 of 2 in een friet pak. De andere worden dan de snacks. Wij hebben verschillende soorten eten kostuums waar ook wat sncks onder vallen. Wat dacht je van een hotdog pak. Ook als je een sausje graag over de friet hebt zijn er bijpassende pakken zoals een ketchup pak.

 

Met je friet kostuum in de patatkraam

Veel mensen moeten tijdens de carnaval werken. Om een beetje in de sfeer mee te gaan is het leuk om je ook te verkleden als je aan het werk bent. Mocht je moeten werken in een patat kraam. Dan is een friet kostuum wel een heel toepasselijk pak. Jouw collega kan dan verkleed in een hotdog kostuum en de ander in een frikandelpak. Zie jij het al voor je hoe jullie achter de balie de patat staan te verkopen. Dan is een friet kostuum of een ander snack kostuum echt iets voor jou. Wees zelf creatief en bestel maar snel een mooi pakje voor de komende carnaval. Mocht je er niet helemaal uit komen dan kun je ons ook gerust even bellen. Onze klantenservice kan je helpen met alle vragen over maatstellingen en andere vragen met betrekking tot de friet kostuums en onze service.