Lieveheersbeestje pakken voor volwassenen

Producten filteren
27 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

Een lieveheersbeestje pak voor dames en kinderen kun je hier vinden. Wij hebben voor de hele familie verschillende opties om mee verkleed te gaan. Wil jij in een lieveheersbeestje pak rond gaan fladderen dan is dit je kans. Voor jong en oud zijn er leuke pakken te koop. Dus wil jij een lieveheersbeestje pak kopen dan is dit je kansd om het te doen.

Originele lieveheersbeestje pakken

Zoekt u een lieveheersbeestjes kostuum? Dan hebben wij verschillende lieveheersbeestjes pakken voor u in de collectie. Van een sexy lieveheersbeestjes jurk tot een tuinbroek lieveheersbeestje. Ook hebben wij veel accessoires op het gebied van lieveheersbeestjes. Een diadeem lieveheersbeestje tot echte lieveheersbeestjes nagels. Lieveheersbeestjes zijn eigenlijk kleine kevertjes met rode vleugeltjes met zwarte stippen. Door hun kleurenpracht onderscheiden zij zich sterk van de zwarte kevers zoals we die ook kennen. Voor carnaval is het lieveheersbeestje een dankbaar item. Het lieveheersbeestje staat ook symbool tegen geweld, We kennen allemaal de stoeptegels met daarin een lieveheersbeestje verwerkt dat ons moet herinneren aan de gevolgen van zinloos geweld. Het lieveheersbeestje is dus niet alleen een leuk kevertje maar het heeft ook nog eens een dieper betekenis. Waarschijnlijk ligt het daaraan dat veel mensen met carnaval graag verkleed gaan als lieveheersbeestje. Van alle dierenpakken is het lieveheersbeestje pak in de meest verschillende varianten te krijgen. Het lieveheersbeestje pak is heel vaak een snoezig jurkje met vleugeltjes.

Lieveheersbeestje pak voor kinderen

Ook voor kinderen zijn er leuke lieveheersbeestje pakken te koop. Deze lijken in veel gevallen erg veel op de dames jurkjes maar zijn dan natuurlijk iets kleinere in maten. Als je een lieveheersbeestje pak wilt kopen voor kinderen dan zijn er ook voor de allerkleinste kinderen mooie pakken. Zo zijn er lieveheersbeestje poncho's. Hiermee kun je een kind snel en gemakkelijk verkleden. Vooral als de kleine nog in de luiers zit is deze poncho een aanrader vanwege het gemak waarmee je alles kunt doen. Zo kun je ook de kids met carnaval meenemen in een kar of kinderwagen. Dan kunnen ze alvast wennen aan dit leuke feest.

 

Een grappig lieveheersbeestje pak met vleugeltjes voor carnaval is altijd oké

Een lieveheersbeestje pakje met vleugeltjes en geinig voelsprieten is heel herkenbaar als leuke verkleedkleding. Iedereen zal meteen weten wat je uit wilt beelden. De grappige tule rokjes die bij veel lieveheersbeestje pakjes zitten zijn ronduit leuk voor tieners en sexy voor de wat oudere dames. Met een paar leuke vleugeltjes op de rug, uiteraard ook rood met zwarte stippen maak je het lieveheersbeestje pak compleet. Naast de lieveheersbeestjes kostuums zijn er ook veel losse onderdelen te krijgen om op een lieveheersbeestje te gaan lijken. Kijk maar eens bij de geinige voelsprieten of antennes die er ook zijn met lampjes erin. Losse lieveheersbeestjes vleugels zijn er ook en er is zelfs een lieveheersbeestjes pet voor de liefhebber. Dus geen getreuzel, vind hier gewoon het lieveheersbeestje pak waar je prima mee te voorschijn kunt komen.