Dierenpakken en dierenkostuums voor een beestenboel

Filter
Cape vleermuis unisex
Sale

Cape vleermuis unisex

€32,50 €27,05
Gedragen door gorilla
Sale

Gedragen door gorilla

€100,80 €69,95
Vleermuis vestjes
Bekijk video
Bunny pakje sexy
Sale

Bunny pakje sexy

€29,21 €26,55
Grappig Haaien pak
Sale

Grappig Haaien pak

€32,84 €29,85
Gedragen door aap
Sale

Gedragen door aap

€97,30 €69,95
Sexy Bunny pakje Resi
Sale

Sexy Bunny pakje Resi

€11,06 €10,05

Prachtige dierenpakken in onze dierentuin

Dierenpak nodig? Berenpakken, apenkostuums of willekeurig welk dierentuinkostuum u zoekt, in deze carnavalswinkel online gaat u beslist uw juiste beestenkostuum vinden. Dierenkostuums worden veel gevraagd voor carnaval maar steeds meer ook voor themafeesten waarbij de gasten verkleed komen als dier. Het feestje verandert zo al snel in een gezellige dierentuin. Nu maar hopen dat ze er geen beeestenbende van maken.

Dierenkostuums en beestenpakken

Absolute toppers in de carnavalskleding wereld zijn de dierenkostuums en dierenpakken. Beesten kostuums zijn er voor jong en oud, man en vrouw. Bedenk een leuk dier en je vind hier het daarbij behorende dierenpakje. Zoek je apenpakken, krokodillenpakken, een haaienpak voor onder water, ben je een papegaai, neem dan een papegaaienpak. Speel je in een sprookje dan is een Boze Wolf kostuum best een idee. Hondenpakken zoals een gevlekt Dalmatiër kostuum of toch liever een koeienpak met roze uiers. Je kunt de beestenbende zo gek maken als wilt. In deze kleding dierentuin voor dieren liefhebbers vind je alle mogelijke dierenpakken en beesten jurkjes die je maar kunt wensen. Zelfs insectenpakken waaronder de prachtige vlinderjurkjes en bijenpakje voor kinderen zijn hier paraat. Het Lieveheersbeestje jurkje voor kinderen is een bestseller in deze dierenspeciaal zaak vol met dierenpakken en insectenpakjes.
 

Een dierentuin met in dierenpakken verklede vrienden

Zolang als er feesten zijn, spelen dieren een belangrijke rol. Veel feesten worden dierect gelinkt aan een dier uit die streek. Daarom zie je bij veel feesten mensen verkleed in beestenpakken en lieflijke dierenkostuums. In deze online dierenwinkel vol met carnavalskleding kun je een keuze maken in dierenkleding van jouw voorkeur. Tropische dierenpakken hangen hier naast de Hollandse koeienpakken. Zoek je een stierenpak dan is dat er ook. Apenpakken doen het altijd goed want iederen heeft zo zij eigen apenstreken. Ben je liever een pandabeer en slaap je veel dan is een pandaberen kostuum een aanrader. Stel je eigen dierentuin samen met deze unieke collectie betaalbare dierenkostuums voor carnaval en feestjes. 

Organiseer je eigen Animal party themafeest

Kun je iets leukers bedenken dan een feestje rond het thema dieren? Stel je voor je viert je verjaardag, een jubileumfeest of een bruiloft en laat de gasten komen in een dierenpak dat het beste aansluit bij het karakter van die gast. Zeker weten dat je dan een gevarieerde dierentuin vol met in dierenpakken verklede gasten mag ontvangen. Mannen in apenpakken, krokodillen kostuums, beren outfits en stoere stierenpakken kletsen vrolijk met dames in Lieveheersbeestjes jurkjes  pandabeer jumpsuits of grappige Dalmatiër pakjes. De kinderen doen ook vrolijk mee in hun kinder dierenpakjes. Vooral de insecten verkleedkleding doet het goed bij peuters en kinderen. Maya de Bij pakjes winnen het meestal nog van de Rik de Kikker pakken, terwijl de pinguinpakjes steeds meer in opkomst zijn, ondanks de opwarming van de aarde. Wil je geen dierentuin dan kun je ook nog denken aan het thema circus. De olifantenpakken, luipaard jumpsuits, paardenpakken en tijgerkostuums getemd door de dompteur komen dan goed van pas terwijl de circus directeur in zijn circus directeur kleding met hoge hoed de voorstelling vol met dierenpak aan elkaar praat.