Slipjassen of frak jassen zoals ze in het zuiden heten

Top categorieën Alles tonen
Filter

Prachtige slipjassen en frak jassen voor de boerenbruiloft

Wie kent ze niet de mooie klassieke zwarte slipjassen en frak jassen zoals die door de boeren vroeger op een feest werden gedragen. Hier vind je de wolvilten slipjassen voor een zachte prijs. een eenvoudige boerenpet erbij en een gezonde blos op je gezicht geschminkt en je bent klaar voor de boerenbruiloft optocht in jouw stad of dorp. Het meest bekend zijn de zwarte frak jassen of de zo genaamde pandjes jassen. Deze van oorsprong boeren jas werd veel gedragen tijdens plechtigheden zoals bruiloften en begrafenissen. Niet voor niets zie je de boeren frak jas weer volop terug tijdens boerenbruiloften die met carnaval in veel zuidelijke steden en dorpen worden gevierd.

Een glitter frak jas speciaal voor Nieuwjaar en andere glitter party''s

Naast de bekende zwarte frak jas, wat ook wel geschreven wordt als frac jas met een c of frack jas met ck (kiest u maar), zijn er ook veelkleurige frak jassen met glitters en pailletjes. Deze glinsterende frak jassen ken je vast wel van de showmasters op TV, de cirkusartiesten en zo voort. Deze mooie glitter frak is heel goed te gebruiken voor sprankelende party's. In het bijzonder oudejaars feesten, de Toppers en party's waarbij glitter en glamour hoogtij vieren zijn prima gelegenheden voor een gekleurde en glinsterende slipjas. Staat er een feestje voor de deur dan is het goed om tijdig op zoek te gaan naar een originele pandjes jas. Het voordeel is dat deze frak jassen van goede kwaliteit zijn en dat je er jaren plezier van zult hebben. In combinatie met een mooie broek op panty kun je voortdurend variëren met een frak jas. Let wel op, frak jassen zijn geliefde objecten om geleend te worden door familie en vrienden.

SLIPJASSEN EN FRAKJASSEN VOOR SCHOOLGALA FEESTEN

Mooie slipjassen en frakjassen voor schoolgala's, carnaval, nieuwjaarsparty,s en nog veel meer. Deze slipjassen zijn er in het zwart maar ook in flitsende kleuren al dan niet met glitters. De party jasjes in goud en zilver zijn helemaal in op de schoolfuif. Combineer met een alpinopetje of een hoge hoed en je bent klaar voor je themafeestje. slipjassen en fracjassen zijn speciaal ontworpen voor een war sjieker feestje. Je ziet vaak dat student afstuderen in een mooie zwarte slipjas met een blouse met strikje. Ook met oudjaarsavond komt de slipjas weer uit de kast. Voor die feestleijke gelegenheden zijn het vooral de glitter slipjassen en fracjassen die je overal ziet.

Een slipjas of zwarte fracjas is altijd goed gekleed

Met een slipjas of fracjas ben je sowieso altijd goed gekleed. Je kunt dit kledingstuk gebruiken voor gedenkwaardige bijeenkomsten zoals af studeren, begrafenissen en andere plechtigheden. De pandjesjas is ook prima geschikt voor boerenbruiloftsfeesten met carnaval en feestjes van het dispuut. Kies je voor de gekleurde slipjassen dan zijn die weer prima te dragen op de gaypride, Nieuwjaarsbals en andere gezellige feesten. De slipjassen kun je ook goed combineren met ander feestkleding. zo ben je al snel in staat om met je fracjas bij voorbeeld een clownspak samen te stellen. Wat dacht je van cirkus directeur of showmaster met zo'n vrolijk blinkende fracjas.

Losse feestkleding leuk om zelf te combineren

Als je het niet zo hebt op confectie carnavalskleding dan kun je nog altijd aan de slag met losse feestkleding die jezelf tot een maf ensemble kunt combineren. Glitter broeken, Soul bloesjes, sjaaltjes en vestjes en natuurlijk de onmisbare slipjassen tref je hier dan ook volop aan. De leukste slipjassen koop je bij e-carnavalskleding.