Echte Michael Jackson pruik voor de Michael Jackson fans

[]
Producten filteren4 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Een Michael Jackson pruik is een van de vele soorten die wij aanbieden op het gebied van wereldberoemde zangers en zangeressen. Als jij binnenkort een optreden wilt nadoen van Michael of een van de vele andere opties, dan wil je wel goed voor de dag komen. Wij hebben daarom verschillende opties waarmee jij goed voor de dag zult komen. Een Michael Jackson pruik hoort dan als eerste bij je outfit.


Wat is een Michael Jackson pruik?

Deze soort pruiken carnaval horen natuurlijk bij een echte outfit voor Michael Jackson. Er zijn verschillende soorten. Vooral voor de mensen die geen zwarte krullen hebben met een halflange lengte zullen een Michael Jackson pruik aan moeten schaffen. Dit is namelijk precies zoals wij deze aanbieden. Mooi donker zwarte krullen met een lengte tot op de schouder. Zo gaf Michael de meeste optredens weg. Met alleen een Michael Jackson pruik kom je er natuurlijk niet. Daarom bieden wij ook nog tal van andere items aan zodat jij volledig aan het thema kunt voldoen. Je wilt tenslotte niet als een halve popster op het podium staan.


Hoe kleed ik mij als Michael Jackson?

Wij hebben naast de verschillende soorten Michael Jackson pruiken ook nog mooie kleding die erbij past. Zo zijn de Michael Jackson kostuums een echte aanrader om bij deze pruiken aan te schaffen. Als je een mooi pak gevonden hebt ben je toe aan de accessoires die bij een pak en Michael Jackson pruik horen. Er zijn namelijk ook mooie zwarte gleufhoedjes en je moet een Michael Jackson handschoen niet vergeten te bestellen. Daarna kun je aan de slag om de moonwalk te oefenen en vergeet vooral niet om de liedjes van buiten te leren. Zo kun jij een onvergetelijk optreden weggeven tijdens een act of tijdens carnaval. Wij adviseren je wel om een mooie Michael jackson pruik te kopen om het helemaal af te maken.