Meer feestpruiken dan op e-Carnavalskleding zult u nergens aantreffen. In onze ruime collectie feestpruiken voor volwassenen en feestpruiken voor kinderen zit er voor ieder een perfecte pruik tussen. In het grootste assortiment carnavalspruiken en partykapsels verkopen we artikelen voor een zacht prijsje. De pruiken zijn er in tal van modellen en kleuren. De pruiken zijn allemaal brandvertragend behandeld zodat ze ook veilig zijn op ieder feestje.

 

Gekke feestpruiken en carnavalspruiken en maffe haardossen

Kies de kleur van uw haar. Gooi uw haar los en dans de hele nacht lang. Blondje, of toch maar een brunette? Dames met rode haren, die mag u kussen. Zou dat ook gelden voor mannen met rode haren of bent u opzoek naar een pruik voor kinderen? Misschien zijn alle kleuren tegelijkertijd een goede keuze voor bij carnavalskleding? Met carnaval kunt u zich met elke haarkleur vertonen, rode pruiken, blauwe pruiken, roze pruiken. Hoe gekker, hoe beter! De carnavalspruiken van e-Carnavalskleding maken uw kostuum compleet.

 

De stijl van uw pruik

Kies de stijl van uw haar. Naast de kleur van het haar kunt u natuurlijk ook kiezen voor een compleet andere stijl. Heeft u van uzelf stijl haar? Probeer eens krullen of een pruik met vlechten. Op onze site vindt u voor elke soort haardracht die u zoekt de juiste pruik.

 

Het pruiken alfabet!

Laten we eens beginnen met de belangrijkste soorten te benoemen. We beginnen bij de A van Afropruiken en rastapruiken. De afropruiken komen goed van pas bij op de flower power disco feesten. De rastapruik of Bob Marley pruik is een afgeleide van de Afrikaanse haardrachten en kunnen tevens gebruikt worden als zwarte pieten pruik.

 

Iets moderner is de B van de boblijn pruiken. Dit zijn de sportieve feestkapsels voor dames in vette kleurtjes. Onder de C vallen de Chinese pruiken en Japanse pruiken. De Chinese pruiken met sluikhaar zijn er voor mannen en voor vrouwen. De Japanse Geishapruiken voor dames doen het goed naast de Samoeraivechters pruiken voor mannen. Onder de C vallen ook de prachtige Charlestonpruiken voor dames. U kent ze wel die jaren 20 kapsels en jaren 50 haardrachten met een bandje met veertje in het haar. Uit die tijd van de Titanic stammen ook de kekke Tiffany pruiken. Clownspruiken zijn er bij e-Carnavalskleding ook volop. De meest maffe spuishaar pruiken in alle mogelijk kleuren voor clowns Pierrots en pipo's vindt u dus netjes naast elkaar. De D staat voor onze duivelspruiken en Halloween pruiken die vaak wat enger van karakter zijn.

 

Oktoberfest in aantocht? De typische oktoberfeest pruiken en vooral de dirndl pruikjes met blonde vlechten. Onder de E vallen de Elvispruiken en rocker pruiken, de vetkuiven vol met brillantine uit de jaren 60.

 

Extensies (extensions) vallen ook onder de E. dit zijn leuke haarstukjes die u met uw eigen haar kunt verbinden. Onder F en K vinden we de modieuze pruiken voor carnaval. Ook de karakterpruiken voor allerlei typetjes verkopen we!

Deze fashionpruiken zijn er in allerlei soorten. Feestpruiken met pony, feestpruiken met opgestoken haar, bedenk het maar. Onder de karaktervolle pruiken scharen we vooral ook de dandypruiken voor mannen. Kale koppen pruiken zijn er ook. Deze vleespet pruiken worden vaak gebruikt voor paterspruik waarbij een kaal plaatje met een rondje haar wenselijk is. Deze badmuts pruiken worden ook vele gevraagd voor sketches. M van de pruiken met metallic haar en lurex pruiken. Deze ultra moderne disco flower power pruiken passen goed bij onze discokleding. De hippie pruiken die daar een beetje op lijken zijn natuurlijk voor onze hippiekleding. Onder de M valt ook een buitengewoon mooie serie middeleeuwse pruiken en barokke pruiken voor dames en heren. Zo zie hier de Vaillant kapsels en Koning Arthur pruiken voor ridders en Drie musketiers pruiken. Voor kasteeldames en jonkvrouwen zijn er de sjieke hofdame pruiken. Edelvrouwe pruiken met vlechten en stijf opgestoken haren liggen naast de frivole blonde pruiken van het middeleeuwse marktmeisje. Ook de Marie Antoinette pruik en de Zonnekoning pruiken uit de pruikentijd hebben we.

 

Al onze pruiken ogen natuurlijk. Veel natuurlijk ogende pruiken zijn dan ook niet van echt haar te onderscheiden. Verder zijn er onder de O de opa pruiken die ook goed geschikt zijn als Abraham pruik en natuurlijk oma pruiken en pruiken met een knotje die prima dienst kunnen doen als Sarahpruik. Voor allerlei typen mensen en stammen uit heden en verleden zijn er de typische haardrachten. Indianenpruiken voor dames en heren liggen hier naast de piratenpruiken met hoofdband. Barbaren pruiken met veel krullend haar en Viking pruiken voor stoere mannen en vrouwen wisselen af met Fred Flintstone pruikjes in deze pruikenstore voor carnaval. Onder de Z de Zigeunerinnen pruiken met een hoofddoekje of Spaanse Flamengo danseressen pruiken met een rode roos wisselen af met tropische Hawaiiaanse Hulahup pruikjes. Voor vrijwel alle landen hebben we pruiken in bijbehorende haardracht. Ja, en dan zijn er natuurlijk nog de sprookjes pruiken. Denk aan de boze heksen pruiken, de Sneeuwwitjes pruiken en de dwergen pruikjes. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Een ding willen we zeker nog even aanstippen en dat zijn de pruiken voor Halloween. Wat dacht u van de vampierpruiken, de enge Draculapruiken en de vreselijke Zombie pruiken. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog Harry Potter pruiken. Laten we leuk afsluiten met de witte engelenhaar pruiken. Dus zoekt u nog een mooie haardos die helemaal bij uw carnavalspakje past? E-Carnavalskleding heeft het voor u!

 

Bent u de pruiken koning van het carnaval?

Wellicht zijn de Elvis pruik of de Willem-Alexander carnavalspruiken iets voor u? Er zijn pruiken voor duivelszeerovers, heksen, tovenaars, oliesjeiks, zangers en clowns. Kortom hier grijpt u niet mis.

Bekijk ook onze opblaasbare artikelen om uw outfit af te maken! De voordelen van bestellen via e-Carnavalskleding? Heeft u wel eens geprobeerd om uw eigen carnavalspruik te maken? Niet bepaald makkelijk. En niet iedereen heeft een carnavalswinkel in de buurt. Op e-Carnavalskleding heeft u niet alleen het grootste assortiment aan carnavalskleding, maar ook carnavalspruiken van de hele Benelux.

Wij streven ernaar om uw bestelde kleding en accessoires, als u voor 17.00 uur besteld, de volgende dag bij u thuis af te leveren. Betaling is gemakkelijk en snel via een erkende betalingsprovider of op rekening. De leukste feestpruiken en carnavalspruiken bij de meest uitgebreide carnavalswinkel.