Trump pruik kopen? Voor iedereen een mooie pruik

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Als jij een Donald Trump pruik zoekt, dan hebben wij verschillende soorten die jij kunt kopen. De laaste jaren komt Trump veel in het nieuws. Door bepaalde uitspraken die hij doet weet hij iedere keer weer het nieuws te bereiken en hiermee maakt hij ook mensen aan het lachen of juist heel boos. Hierdoor is het steeds vaker dat mensen met een Donald Trump pruik op het hoofd graag door de optocht willen lopen. Zo kun je hem na doen en zelf eens een paar mooie uitspraken bedenken waarmee jij de toeschouwers weet te vermaken.


Donald Trump pruik voor volwassenen

Als we spreken over een Trump pruik dan weet iedereen direct over welke model kapsel en kleur dat we het hebben. Een blonde pruik met zo af en toe een beetje gel erin en je kunt als Trump door het leven gaan. Alle trump pruiken die je bij ons kunt kopen zijn voor volwassenen. Mocht je deze willen gebruiken voor een kind dan zou het voor grotere kinderen een optie zijn om een volwassen Trump pruik te kopen. Het netje waarop de pruik is gemaakt kun je namelijk iets innemen als je handig bent.


Alleen een Trump pruik is niet genoeg

Als je alleen een Trump pruik op je hoofd zet dan ben je er natuurlijk nof niet helemaal. Wij hebben daarom ons assortiment met Trump artikelen verder uitgebreid waardoor je echt alles kunt kopen. Zo kun je beginnen met Amerikaanse versiering in de vorm van vlaggetjes en lampionnen. Dit is natuurlijk niet direct iets waar je zoekt. Daarom hebben wij ook een Trump kostuum en een Trump masker. Zo kun je jezelf helemaal vermommen tot een echte leider van Amerika. Ook voor zijn tegenhanger uit Noord-Korea kun je iets leuks vinden. Zo kun je als Duo verkleed naar een feest toe gaan. 


Hoe vaak gaat dit item mee?

Wij krijgen vaker de vraag wat de levernsduur van een artikel is. Wij kunnen zeggen dat alles wat wij verkopen meerdere keren te gebruiken is. Wij hanteren namelijk satandaard eisen aan onze producten. Mocht een product niet aan onze minimale eisen voldoen dan zullen wij deze ook niet verkopen. Ook dit geld voor een Trump pruik. Bij normaal gebruik moet je deze meerdere keren kunnen gebruiken en indien nodig schoon maken met een beetje water. Wij adviseren niet om de pruik hard uit te borstelen want dan heb je kans dat de haren van het netje los laten en dat je hierdoor gaten in je trump pruik kunt krijgen. Dit is het laatste wat je graag wilt hebben. Let er ook even op dat pruiken die wij verkopen niet gepast kunnen worden. Dit doen wij vanuit hygiënisch oogpunt. Jij zou het tenslotte ook niet fijn vinden om een trump pruik te krijgen die al door meerdere onbekende is gepast of gedragen. Houd hier daarom rekening mee bij het bestellen van jouw eigen Trump pruik.